Flyr logo

Vinn et eventyr i Nord-Norge

I samarbeid med Norwegian Adventure Company kan du vinne to tur/retur billetter til Evenes eller Bodø og en opplevelsespakke med 2 døgn i rorbu, 1 rib aktivitet, 1 fisketur og 2 middager.

For å delta

Du må følge @FlyrNorway og @NorwegianAdventureCompany på enten Facebook eller Instagram og fortelle oss hvem du vil ha med deg hvis du vinner i kommentarfeltet.

31. mars trekker vi to heldige vinnere på Facebook og to heldige vinnere på Instagram som hver vinner to tur/retur billetter fra Oslo til Evenes eller Bodø og en opplevelsespakke med 2 døgn i rorbu, 1 rib aktivitet, 1 fisketur og 2 middager.

Flybillettene inkluderer setereservasjon, kabinbagasje, 2 x innsjekket bagasje og gebyrfri endring én gang inntil 3 dager før avreise! Reisen må være gjennomført senest 15. september 2022.

Vinnerne får overnatting på autentiske Svinøya Rorbuer som ligger i hjertet av opplevelsene i Svolvær. Her har man gangavstand til fantastiske fjell, fjord og utsikt mot Lofotveggen. Måltidene serveres av Børsen Spiseri på Svinøya. Dette er en tradisjonsrik og anerkjent restaurant i Lofoten hvor det serveres ferske råvarer fra Lofotens og Nord-Norges eget spiskammer i tradisjonsrike omgivelser.

Konkurransevilkår

Konkurransen er åpen fra 23. til 31. mars 2022 kl. 10:00. Dersom flybillettenes totale verdi overskrider NOK 4 000 dekkes tillegget av vinneren selv.

Vinnerbilletter må bestilles senest 15. april 2022 via Flyrs kundeservice på [email protected] Begge billettene (per vinner) må bestilles samtidig og kan ikke deles opp i separate reiser.

Reiseperiode til og med 15. september 2022, med unntak av uke 15 og uke 21.

Trekning

Trekning på tilfeldig grunnlag, en vinner fra Facebook og en vinner fra Instagram, gjøres 31. mars. Vinnere informeres via Facebook Messenger eller Instagram DM. Konkurransen er åpen for deg som bor i Norge og du må være over 18 år for å delta. Reisende må dekke merkostnader, inkludert transport til og fra flyplassen, reiseforsikring, innkvartering, måltider (med unntak av de to som er inkludert) og alle kostnader og eventuelle avgifter som kommer som tillegg utover det som er inkludert i Smart-billetten.

Billetter kan ikke gis ut på nytt og maksimalt en datoendring er tillatt. Premien kan ikke overføres, refunderes ikke og kan ikke byttes mot andre varer eller tjenester. I henhold til Facebook-regler er denne kampanjen på ingen måte sponset, administrert eller assosiert med Facebook, Inc. Ved å delta bekrefter deltakerne at de er 18 år eller over, fritar Instagram fra ethvert ansvar og godtar Facebook vilkår av bruk.

Nyhetsbrev fra Flyr

Registrer din e-postadresse, så mottar du tilbud og andre nyheter først!