Flyr logo

Konkurranse: UKA 2021

Det trekkes 10 vinnere som hver får tur/retur-billetter til valgfritt Flyr-reisemål for 2 personer, inkludert setereservasjon, 2 x innsjekket bagasje og gebyrfri endring inntil 3 dager før avreise.

Man deltar ved å følge @FlyrNorway og @ukaoffisiell på Instagram, sjekke ut aktuelle reisemål på flyr.com, samt like og skrive en kommentar til Instragram-innlegget fra UKA om hvor du vil reise og hvem du vil ha med deg.

Vilkår for konkurransen

Konkurransen er åpen frem til 31. oktober 2021 kl. 23:59. Det trekkes 10 tilfeldige vinnere som hver får tur/retur Smart-billetter til/fra valgfritt reisemål i Flyrs rutenettverk for 2 personer til en maksimal verdi av NOK 4 000. Billetten må bestilles før 30.11.2021, og gjøres via Flyr kundeservice. Reiseperiode er fra 01.11.2021 til 31.03.2022.

Du må være over 18 år for å delta. Reisende må dekke merkostnader, inkludert transport til og fra flyplassen, reiseforsikring, innkvartering, måltider, samt alle kostnader og evt. avgifter som tilkommer ved tillegg utover det som er inkludert i Smart-billetten.

Billetter kan ikke gis ut på nytt og maksimalt en datoendring er tillatt. Premien kan ikke overføres, refunderes ikke og kan ikke byttes mot andre varer eller tjenester. I henhold til Facebook/Instagram-regler er denne kampanjen på ingen måte sponset, administrert eller assosiert med Facebook, Inc. Ved å delta bekrefter deltakerne at de er 18 år eller over, fritar Instagram fra ethvert ansvar og godtar Facebook Incs vilkår av bruk.

Nyhetsbrev fra Flyr

Registrer din e-postadresse, så mottar du tilbud og andre nyheter først!