Flyr+ lønner seg for alle

Bli med i Flyr+

Flyr+ er det superenkle fordelsprogrammet som alle skal kunne ha utbytte av, uavhengig av om man flyr én eller tretti ganger i året.

Medlemsfordeler

Rimeligere flybilletter
Du får alltid rabatt på Smart- og Fleks-billetter. Rabatten gjelder både for deg selv og for andre som reiser sammen med deg.

Stempler og verdikuponger
Du samler reisestempler når du flyr med oss og vervestempler når du verver venner. Et utfylt stempelkort gir deg en verdikupong verdt 500 kr.

Månedlige vinnersjanser
Hver måned er du med i trekningen av verdikuponger.

Rimeligere flybilletter

Som medlem får du rabatt på flybilletter, eksklusiv skatter og avgifter, både for deg selv og for andre som reiser sammen med deg. Rabatten vil være tilgjengelig med en gang du melder deg inn, slik at du kan få enda hyggeligere priser fra første bestilling.

Stempler og verdikuponger

Du samler reisestempler når du flyr med oss og vervestempler når du verver nye medlemmer. For å fylle ut et stempelkort må du samle 10 stempler og minst ett stempel per stempelkort må være et reisestempel. Du kan fylle ut så mange stempelkort du vil. Hver gang du fyller ut et stempelkort får du utstedt en verdikupong til en verdi av 500 kr.

Månedlige vinnersjanser

Hver måned trekker vi ut tilfeldige medlemmer som får utstedt verdikuponger til en verdi av 500 kr. Alle medlemmer er automatisk med i trekningen.