Flyr logo

Fra Palmesus til Ibiza

Konkurranse: Vinn flybilletter for to og fortsett strandfesten på Ibiza!

Deltakelse og trekning

Ta et bilde eller en video med Snapchat filteret vårt eller rammen vi har på Palmesus-standen vår og legg det ut på din egen Instagram- eller TikTok-profil. Bruk hashtaggen #flyrtilpalmesus for å delta i konkurransen. Du må ha en åpen profil for at vi skal kunne se bildet.

Vi plukker ut 5 tilfeldige vinnere fra Instagram og 5 tilfeldige vinnere fra TikTok. Hver vinner får Smart-billetter tur/retur Ibiza for to personer til en maksimal verdi av 4 000 kr per vinner.

Beach in Ibiza

Vilkår for konkurransen

Konkurransen er åpen til og med 03.07.2022 og du må være over 18 år for å delta. Dersom du vinner må flybillettene bestilles samlet via kundeservice ([email protected]) innen 15.07.2022. Reiseperioden er fra 21.07.2022 til 11.08.2022. Maksimalt én datoendring er tillat.

Premien kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot andre varer. De reisende må selv dekke merkostnader som transport til og fra flyplassen, reiseforsikring, overnatting og måltider, samt eventuelle kostnader eller avgifter som tilkommer utover det som er inkludert i Smart-billetten.

I henhold til Facebook sine regler er denne kampanjen på ingen måte sponset, administrert eller assosiert med Facebook, Inc. Ved å delta bekrefter du at du er over 18 år at du fritar Instagram fra ethvert ansvar.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt