Flyr logo

Vinn helgepass til Palmesus

Årets Palmesus er fullstendig utsolgt, men du har fortsatt sjansen til å dra! Delta i konkurransen vår og bli med i trekningen av to helgepass.

Deltakelse og trekning

For å delta må du følge @FlyrNorway på Facebook, @FlyrNorway på Instagram eller @Flyr_Norway på TikTok, samt fortelle oss hvem du ønsker å ha med deg hvis du vinner i kommentarfeltet.

Vi trekker totalt fem heldige vinnere: to fra Facebook, to fra Instagram og en fra TikTok. Hver vinner får to helgepass til årets Palmesus i Kristiansand (1. - 2. juli). Konkurransen varer fra 12. til 18. mai kl. 10:00. Vinnerne kontaktes via DM.

Konkurransevilkår

Du må være over 18 år og bo i Norge for å delta i konkurransen. Vinnerne må dekke eventuelle merkostnader som transport, overnatting og måltider selv. Premien kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot andre varer eller tjenester. Ved ankomst på Palmesus må vinnerne innom akkreditering på Bystranda for å identifisere seg og hente ut billettene.

I henhold til Facebook sine regler er denne kampanjen på ingen måte sponset, administrert eller assosiert med Facebook, Inc. Ved å delta bekrefter du at du er over 18 år, at du bor i Norge og at du fritar Facebook, Instagram og TikTok fra ethvert ansvar.

Nyhetsbrev fra Flyr

Registrer din e-postadresse, så mottar du tilbud og andre nyheter først!