Om Flyr

Flyr er det enkle, ansvarlige flyselskapet. Vi flyr deg mellom norske byer og til populære reisemål i Europa.

En enklere flyreise

Vi skal levere den enkleste flyreisen ved å sette passasjerenes behov først i alt vi gjør, og spesielt gjennom våre digitale tjenester. På nettsiden og i appen gir vi deg best mulig oversikt og kontroll til å ta valgene som passer best, uten skjulte kostnader og kompliserte vilkår.

En bedre opplevelse

Opplevelsen av å reise med Flyr skal kjennetegnes av god service og vennlighet fra start til slutt. Vi vil stadig bli bedre, og lar derfor aldri sjansen gå fra oss til å spørre om hva du mener. Her på nettsiden, i appen, sosiale medier, i møte med kundeservice, og etter ankomst. Målet er at alle som flyr med oss har lyst til å fly med oss igjen!

En ansvarlig modell

Flyr er et norsk flyselskap som er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med en størrelse, organisasjon og rutetilbud som er tilpasset en hverdag etter koronapandemien. Alle som jobber i Flyr er direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår. Vi teller nå mer enn 300 ansatte, hvorav mange har lang erfaring fra selskaper som SAS, Norwegian, Widerøe og Braathens.