Ledelsen

Brede Huser

Brede Huser

CEO og CFO

Brede Huser har vært administrerende direktør og finansdirektør siden 25. november 2022 og kom fra stillingen som finansdirektør i Flyr siden oppstarten i 2020. Brede har mer enn 19 års erfaring fra flyselskapet Norwegian hvor han i perioder frem til 2015 hadde ledende stillinger i økonomiavdelingen før han ble direktør for Norwegian Reward. Før Brede begynte i Norwegian jobbet han innen finans i Orkla, Arthur Andersen og Ernst & Young. Han er utdannet på BI og har en master i finansvitenskap.

Thomas Ramdahl

Chief Commercial Officer

Thomas Ramdahl har vært en del av Flyr og Flyrs ledelse helt fra starten i 2020. Han kom fra jobben som salgsdirektør i Høegh Autoliners. Tidligere har Ramdahl mer enn 20 års erfaring fra luftfartsbransjen i Norge, sist som kommersiell direktør i flyselskapet Norwegian fra 2014 fram til han begynte i Høegh. Thomas har en bachelor i business management fra Handelshøyskolen BI.

Asgeir Nyseth

Asgeir Nyseth

Chief Operating Officer / Accountable Manager

Asgeir Nyseth har vært ansatt i Flyr siden 2020. Før Asgeir begynte i Flyr, var han direktør i Babcock Scandinavian Air Ambulance Norway and Sweden. Han har også lang erfaring fra flyselskapet Norwegian, blant annet som operativ direktør. Asgeir har også bakgrunn fra Lufttransport hvor han var administrerende direktør før han begynte i Norwegian. Han har sin utdannelsesbakgrunn i Luftforsvaret.

Alf Sagen

Alf Sagen

Chief Technology Officer

Alf Sagen ble ansatt i Flyr i 2021. Han har jobbet med og for ulike aktører i luftfartsbransjen i mange år som konsulent og leder i selskapet Nagarro AS. Sagen deltok i ekspansjonen av flyselskapet Norwegian i 2002 og har siden den gang innehatt mange roller i selskapet, inkludert ansvar for såkalt «ticketless» billettering. Alf er utdannet i Den norske marinen, med en bachelor innen ingeniør- og nautisk vitenskap.

Frode Berg

Frode Berg

Chief Legal & Strategy Officer

Frode Berg har vært en del av Flyr siden 2020. Han har tidligere jobbet som juridisk direktør i flyselskapet Norwegian og har også vært partner i advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig. Frode tok juristutdannelsen ved Universitetet i Tromsø samt at han har en Master of Laws (LLM) fra University of Cambridge.

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Chief Ground Operations Officer

Bjørn Erik Barman-Jenssen har vært med i Flyr siden oppstarten i 2020. Han har ansvar for alt som skjer på bakken på flyplassen, samt optimalisering av dette. Han kom fra jobben som EVP Operational Development i flyselskapet Norwegian. Bjørn Erik har solid flyfaglig erfaring, med mer enn 33 års læretid i faget. I tillegg til Norwegian har han jobbet i både Braathens og i SAS. Bjørn Erik etablerte Norwegian Cargo AS og har, i tillegg til andre stillinger, innehatt rollen som administrerende direktør i Norwegian Air Resources AS.

Lasse Sandaker-Nielsen

Lasse Sandaker-Nielsen

Chief Corporate Affairs Officer

Lasse Sandaker-Nielsen har lang og bred erfaring fra norsk og internasjonal luftfart, blant annet som informasjonsdirektør i Norwegian og som direktør for kommunikasjon, samfunnskontakt og bærekraft i Norse Atlantic Airways. Han har også jobbet i kommunikasjonsbyrået First House, vært redaksjonssjef i TV 2, samt prosjektleder og deskjournalist i Nettavisen. Sandaker-Nielsen har en bachelorgrad i engelsk og massekommunikasjon, og en mastergrad i journalistikk fra Towson University i Maryland, USA.