Flyr logo

Vinn familietur til Legoland

Delta i konkurransen vår for å vinne flybilletter, overnatting og inngangsbilletter til Legoland for deg og familien din.

Deltakelse og trekning

For å delta må du følge @FlyrNorway på Facebook, like posten og kommentere med en emoji som beskriver hvor glade barna dine blir om dere vinner. Konkurransen varer fra 9. til 14. juni. Vinneren trekkes 15. juni og informeres via Facebook Messenger samme dag.

Vinneren får flybilletter tur/retur Billund fra Oslo, overnatting på Hotel Legoland og inngangsbilletter til Legoland for to voksne og to barn. Reisen må bestilles via kundeservice ([email protected]) senest 21. juni og gjennomføres 24. - 26. juni. Flybillettene inkluderer setereservasjon, kabinbagasje og 2 x innsjekket bagasje.

Konkurransevilkår

Du må være over 18 år og bo i Norge for å delta i konkurransen. Vinnerne må dekke eventuelle merkostnader som transport til og fra flyplassen, reiseforsikring og måltider selv.

Flybillettene må bestilles samlet og kan ikke deles opp i separate reiser. Eventuelle kostnader som tilkommer utover det som er inkludert i Smart-billettene våre må dekkes av vinnerne selv.

Premien kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot andre varer eller tjenester. Ved å delta bekrefter du at du er over 18 år, at du bor i Norge og at du fritar Facebook fra ethvert ansvar.

Nyhetsbrev fra Flyr

Registrer din e-postadresse, så mottar du tilbud og andre nyheter først!