Flyr logo

Vinn flybilletter

Vi feirer vår kommende rute til Kristiansund ved å gi bort flybilletter til og fra Oslo. Det er superenkelt å delta og vi trekker totalt 10 vinnere!

Du må gjøre følgende for å delta i konkurransen:

  • Følg @flyrnorway på Facebook eller Instagram
  • Fortelle oss hvem du vil ha med deg hvis du vinner i kommentarfeltet.

Vi plukker ut 5 tilfeldige vinnere fra Facebook og 5 tilfeldige vinnere fra Instagram. Hver vinner får to tur/retur-billetter (Smart) til en maksimal verdi av 4 000 kr per vinner.

Kristiansund

Vilkår for konkurransen

Konkurransen er åpen til og med 01.09.2022 og du må være over 18 år for å delta. Dersom du vinner må flybillettene bestilles samlet via kundeservice ([email protected]) innen 08.09.2022. Reiseperioden er fra 02.09.2022 til 28.10.2022. Maksimalt én datoendring er tillat.

Premien kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot andre varer. De reisende må selv dekke merkostnader som transport til og fra flyplassen, reiseforsikring, overnatting og måltider, samt eventuelle kostnader eller avgifter som tilkommer utover det som er inkludert i Smart-billetten.

I henhold til Facebook sine regler er denne kampanjen på ingen måte sponset, administrert eller assosiert med Facebook, Inc. Ved å delta bekrefter du at du er over 18 år at du fritar Facebook og Instagram fra ethvert ansvar.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt