Innsjekk og boarding

Alle tidsfrister du bør huske og dokumentasjon som må være med på reisen.

Sjekk inn online

Innsjekk via nettside åpner 24 timer før avgang.

Sjekk inn med appen

Innsjekk via Flyr-appen åpner 24 timer før avgang, og dette er den aller enkleste måten å sjekke inn på. Hvis du ikke allerede har lastet den ned, kan du gjøre det her.

Sjekk inn i skranke

Innsjekk online eller via appen er ikke tilgjengelig på alle flyplasser. Om du reiser fra Alghero (AHO), Athen (ATH), Billund (BLL), Dubrovnik (DBV), Genève (GVA), Montpellier (MPL), Palermo (PMO), Salzburg (SZG), Thessaloniki (SKG), Valencia (VLC) eller Zadar (ZAD) må du gå til skranken på flyplassen for å sjekke inn.

Boarding

Ombordstigning stenger 20 minutter før avgang. Følg med på flyplassens informasjonstavle og beregn nok tid. I perioder med mange reisende kan tiden benyttet i sikkerhetskontroll bli lengre enn forventet.

  • Aller siste mulighet til å sjekke inn og levere bagasjen din er 30 minutter før avgang på flyreiser i Norge og 45 minutter før avgang på flyreiser internasjonalt. Du er selv ansvarlig for å sette av nok tid til å sjekke inn og få eventuell hjelp til dette på flyplassen før innsjekk stenger.
  • Vi tilbyr innsjekk via automat på flyplasser i Skandinavia, Alicante og i Málaga. Dersom du reiser med innsjekket bagasje kan du hente opp bestillingen din og skrive ut ønsket antall bagasjelapper på automaten. Bagasjen kan leveres ved skranke merket "Bag drop".
  • Ved innsjekk via betjent skranke så åpner denne cirka to timer før avgang. Om du ønsker hjelp med å sjekke inn eller skrive ut boardingkort og bagasjelapper har vi personale på flyplassen som kan hjelpe deg.
  • Vi tilbyr "Overnight Check-in" for de som reiser fra Oslo lufthavn Gardermoen. Automater og bag-drop åpner 12 timer før avreise, slik at de som bor på hotell og har tidlig avreise kan levere bagasje kvelden før og gå direkte til sikkerhetskontroll på avreisedagen.

ID, visum og passinformasjon