Flyr logo

Innsjekk og boarding

Alle tidsfrister du bør huske og dokumentasjon som må være med på reisen.

Sjekk inn online

Innsjekk åpner 24 timer før avgang.

Sjekk inn med appen

Den aller enkleste måten å sjekke inn på er ved å benytte Flyr-appen på din mobiltelefon. Hvis du ikke allerede har lastet den ned, kan du gjøre det her.

Sjekk inn i skranke

Innsjekk online eller via appen er ikke tilgjengelig på alle flyplasser. Om du reiser fra Alghero (AHO), Berlin (BER), Billund (BLL), Dubrovnik (DBV), Genève (GVA) Ibiza (IBZ), Montpellier (MPL), Palermo (PMO), Salzburg (SZG), Thessaloniki (SKG) eller Zadar (ZAD) må du gå til skranken på flyplassen for å sjekke inn.

  • Aller siste mulighet til å sjekke inn og levere bagasjen din er 30 minutter før avgang på flyreiser i Norge. På internasjonale flyreiser må du sjekke inn og levere din bagasje senest 45 minutter før avgang. Du er selv ansvarlig for å sette av nok tid til å sjekke inn og få eventuell hjelp til dette på flyplassen, før innsjekk stenger.
  • Dersom du reiser med innsjekket bagasje bruker du enten bookingreferanse og etternavn eller QR-kode i appen for å hente opp bestillingen din på innsjekkingsautomaten og skrive ut tilgjengelig antall bagasjelapper. Bagasjen leveres ved skranke merket "Bag drop".
  • Vi har også personale i innsjekkingsområdet som kan hjelpe deg med å sjekke deg inn, skrive ut boardingkort og bagasjelapper.
  • Vil du heller sjekke inn via automatene på flyplassen eller gå til skranken som åpner cirka 2 timer før avgang, så kan du selvsagt også gjøre det. Merk at vi kun tilbyr innsjekk på automat på flyplasser i Norge og i København.

Boarding

  • Ombordstigning stenger 20 minutter før avgang.

ID, visum og passinformasjon