Flyr logo

Konkurranse: God Morgen Norge

I samarbeid med God Morgen Norge på TV2 trekkes det totalt 48 vinnere som hver får tur/retur-billetter til valgfritt Flyr-reisemål for inntil 4 personer, inkludert setereservasjon, 2 x innsjekket bagasje og gebyrfri endring inntil 3 dager før avreise.

Vilkår for konkurransen

Konkurransen er åpen frem til 23. Desember 2021 og avholdes i samarbeid med God Morgen Norge. Det trekkes 5 tilfeldige vinnere per dag med sending fra 10. til 22. desember som hver får tur/retur Smart-billetter til/fra valgfritt reisemål i Flyrs rutenettverk for inntil 4 personer til en maksimal verdi av NOK 4 000.

23. desember trekkes 3 tilfeldige vinnere som hver får tur/retur Smart-billetter til/fra valgfritt reisemål i Flyrs rutenettverk for inntil 4 personer til en maksimal verdi av NOK 10 000.

Billetten må bestilles før 30.01.2021, og gjøres via Flyr kundeservice og gjøres via Flyr kundeservice: [email protected] Reiseperiode er fra tidligst 5 dager etter at du har vunnet og helt frem til 31.03.2022. Du må være over 18 år for å delta. Reisende må dekke merkostnader, inkludert transport til og fra flyplassen, reiseforsikring, innkvartering, måltider, samt alle kostnader og evt. avgifter som tilkommer ved tillegg utover det som er inkludert i Smart-billetten. Premien gjelder for én reise tur-retur. Hvis vinner ønsker en reise som overstiger premiebeløpet på NOK 4 000 / NOK 10 000, betales dette av vinneren selv i forbindelse med bestilling. Billetter kan ikke gis ut på nytt og maksimalt en datoendring er tillatt. Premien kan ikke overføres, refunderes ikke og kan ikke byttes mot andre varer eller tjenester. I henhold til Facebook/Instagram-regler er denne kampanjen på ingen måte sponset, administrert eller assosiert med Facebook, Inc. Ved å delta bekrefter deltakerne at de er 18 år eller over, fritar Instagram fra ethvert ansvar og godtar Facebook Incs / Metas vilkår av bruk.

Nyhetsbrev fra Flyr

Registrer din e-postadresse, så mottar du tilbud og andre nyheter først!