Flyr logo

Vinn flybilletter med Flyr og Explo!

Vinn flybilletter til et valgfritt reisemål for 2 personer!

Påmelding

Registrer din e-postadresse, så er du påmeldt vårt nyhetsbrev og med i trekningen av flybilletter for 2 personer!

Deltakelse og trekning

Registrer din e-postadresse for å motta nyhetsbrev fra Flyr og bli med i konkurransen. Konkurransen varer til 19. juni. Vinneren trekkes i uke 25 og informeres via sin oppgitte e-postadresse.

Vinneren får flybilletter tur/retur valgfritt Flyr-reisemål fra Oslo for 2 personer. Reisen må bestilles via kundeservice senest 31. juli og gjennomføres innen 31. desember 2022. Flybillettene inkluderer setereservasjon, kabinbagasje og 2 x innsjekket bagasje og har en verdi på inntil 4000 kroner.

Konkurransevilkår

Du må være over 18 år og bo i Norge for å delta i konkurransen. Vinnerne må dekke eventuelle merkostnader som transport til og fra flyplassen, reiseforsikring og måltider selv.

Flybillettene må bestilles samlet og kan ikke deles opp i separate reiser. Eventuelle kostnader som tilkommer utover det som er inkludert i Smart-billettene våre må dekkes av vinnerne selv.

Premien kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot andre varer eller tjenester. Ved å delta bekrefter du at du er over 18 år, at du bor i Norge.