Forside
Flyr logo

Korfu

Herlige strender, asurblått hav og pinjeskog på toppen av vakre klipper er essensen av Korfu. Her får du flotte severdigheter og nydelige, greske landsbyer hvor dagliglivet går sin gang, uanfektet av turister.

Strandferie i særklasse

Korfu har noen av Middelhavets vakreste strender. Med sin beliggenhet helt nord-vest i Hellas, utenfor kysten av Albania, er det langt mer frodig her enn på øyene lenger sør. På Korfu finner du langgrunne strender som gjerne er populære hos barnefamilier og rullestreinstrender som egner seg best for voksne.

På mange av strendene er det enkle tavernaer som serverer god, hjemmelaget mat. Et stalltips til god mat i Hellas er å bestille mange forretter. Da får du gjerne salater, ost, blekksprut, kjøtt og hjembakt brød.

Besøk Albania

Som nevnt ligger Korfu utenfor kysten av Albania. Den albanske byen Saranda ligger bare en kort fergetur fra Korfu. Albania er Europas rimeligste ferieland og i Saranda kan du bo på fine hoteller og spise god mat for langt lavere priser enn i Hellas.

Flyr til Korfu

Vi lander på Korfu Kerkyra International Airport (CFU). Det går buss til Korfu by fra flyplassen, og fra Korfu by kan du ta buss videre til de fleste feriestedene.