Forside
Flyr logo

Bordeaux

Bordeaux er en vakker, fransk by ved elva Garonne, like innenfor kysten mot Biscayabukta. Gamlebyen er akkurat slik du ser for deg en fransk by, med gamle steinhus, koselige gågater, mengder av hyggelige spisesteder og stort utvalg av barer og klubber for deg som liker uteliv.

De beste opplevelsene i og rundt Bordeaux

Er du klar for å oppleve litt utenfor Bordeaux eller nyte det aller beste Bordeaux har å by på? Her er våre tips til gode opplevelser i og nær byen.

UNESCO, vinslott og mat i verdensklasse

Bordeaux er et uvanlig hyggelig bekjentskap. Selv om Bordeaux inkludert nærområdene har over en million innbyggere, kjennes ikke byen og sentrum veldig stor.

Bordeaux er verdens største UNESCO byområde. Men tro ikke at plassering på verdensarvlisten betyr at byen oppleves som gammeldags. Studenter og unge preger bybildet og gir liv til utesteder, kaféer, plasser og parker.

Mange flyr til Bordeaux, tilbringer en natt eller to i byen og reiser deretter ut på tur til de store vinområdene. De mest kjente er Saint Emilion og Pomerol. Mange steder er det mulig å overnatte på vingårdene.