En utfordrer på norske vinger

Tonje Langtangen har alltid vært glad i å reise, i tillegg er hun glad i å jobbe med mennesker. Og da muligheten til å jobbe i Flyr dukket opp i 2021, var det enkelt å si ja. I stillingen som VP Customer Experience, er hun med på både kundereisen og utviklingen av en helt ny merkevare.

Tonjes reiselyst har gitt henne flere spennende jobbmuligheter i livet, hun har erfaring som reisekonsulent og som reiseleder, og har bodd i både Hellas og Spania. Etter nesten 10 år i charterselskapet TUI hvor hun jobbet med blant annet kundeservice, reklamasjoner og kvalitetskontroll har hun en bred erfaring og kompetanse.

Tonje Langtangen, VP Customer Experience i Flyr

Gøy å jobbe i et selskap som tør å utfordre

«Det er den gode kulturen i Flyr som gjør det gøy å jobbe i et selskap som tør å være utfordrer, og ikke minst er Flyr et selskap som på ekte ønsker å ta kundeopplevelsen til nye høyder. I tillegg er dette en god og rettferdig arbeidsplass hvor man tar vare på sine medarbeidere, og alle har en viktig plass og rolle for å levere det beste for selskapet og gjestene», forteller Tonje.

Utfordrerrollen til Flyr er viktig, men det er vel så viktig å spille hverandre gode internt og ha de samme målene på den samme reisen. Slik får man et sterkt fellesskap og et godt utgangspunkt, som også smitter over på de som reiser. For som reisende skal du føle deg velkommen og bli godt tatt vare på, for vi bryr oss om våre gjester.

Flyr – et norsk selskap i Norge

Et annet grep Flyr har gjort er å ha et norsk kundesenter i Norge, for å være tett på kundene og hverandre.. Fordelene med dette er mange, spesielt kulturelt og språklig, og en kommunikasjon som oppleves enklere og mer ektefølt på tvers.

Det å reise med et selskap som benytter den norske modellen, blir stadig mer populært blant norske bedrifter, både store og små. Og dette tilbyr Flyr, som eneste flyselskap i Norge i dag.

"I Flyr mener vi at kundeopplevelsen og service er viktig. Så viktig at vi ønsker å ha det helt i nærheten. Det er flere fordeler ved dette, som intern kommunikasjon og informasjon, så vel som stolthet og ansvarsfølelse i møte med våre gjester", sier Tonje.

Fordelene med norsk arbeidsmodell:

  • I Flyr bygger man selskapet sammen, og tar vare på hverandre.
  • Alle som jobber i Flyr, er fast ansatt direkte i flyselskapet i Norge.
  • Alle ansatte har norske lønns- og arbeidsvilkår.
  • Både piloter og kabinansatte er organisert under LO-paraplyen og har tariffavtaler.
  • Ved å holde til i Norge skaper Flyr norske arbeidsplasser.

Ingen skjulte gebyrer

Et av Flyr sine viktigste budskap er at det er ingen skjulte gebyrer eller kompliserte vilkår. Flyr opererer med «en bag er en bag» prinsippet, som betyr at det spiller ingen rolle om du har med ski- eller golfutstyr som en del av bagasjekvoten din, det skal ikke koste noe ekstra bare fordi det ikke er en vanlig koffert.

"Om du skulle ha med mer bagasje på flyplassen enn du har bestilt på forhånd, kan du enkelt legge til ekstra bagasje til samme lave pris før avreise via appen eller på flyr.com", deler Tonje.

Nyttårssalget har startet!

I perioden fra 26. desember til 9. januar har vi et forrykende nyttårssalg med ekstra hyggelige priser på alle våre reisemål.

Grip denne fantastiske muligheten til å legge spennende planer for 2023!

Kjøp billetten som passer for deg

Alle billetter kan endres, avhengig av hva slags fleksibilitet du har valgt for reisen din. Mini-billetter kan endres mot gebyr inntil 21 dager før avreise, Smart-billetter kan endres gebyrfritt inntil dager før avreise og Fleks-billettene har gebyrfri endring helt frem til 30 minutter før avgang.

Last ned Flyr-appen

Skal du ut å fly med Flyr? Last ned Flyr appen, og sjekk enkelt og raskt inn online så har du hele reisen din tilgjengelig til enhver tid. Husk å dobbeltsjekke reisedetaljer før du bekrefter og betaler for din reise, og om du skulle gjøre feil så har full refusjon de første 24 timene.

"Mitt beste Flyr tips er helt klart å laste ned Flyr appen, der har du en enkel oversikt over dine fremtidige og tidligere reiser. Du kan også raskt og enkelt sjekke inn, og ha ombordstigningskortet lett tilgjengelig på mobilen i lomma", tipser Tonje.

Last ned Flyr-appen

Bestill sommerferien nå

De som vet, flyr med Flyr! Sommerprogrammet er klart og Flyr tilbyr en rekke reisemål til svært populære byer både i Norge og Europa.

"Min første tur i 2023 er tenkt til våren, og da håper jeg på en reise til Roma! Jeg har også noen reiseplaner planlagt utover sommeren og høsten, men alt er ikke spikret enda", deler Tonje.

Søk og bestill flybilletter her