Fly til Venezia med Flyr

Fly til Venezia

Gondoler, vannveier, vakre broer og Markusplassen. Venezia er vakker, verdensberømt og storslått. I mer enn 1000 år hadde Venezia kontroll over mye av handelen i de indre delene av Middelhavet.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Venezia

  Du har sikkert allerde drømt om å sitte på en av de mange kanalbåtene mens du snirkler deg gjennom historiske omgivelser? Visste du at det Venezias sentrum er anlagt på hele 118 små øyer?

  Overnatting i Venezia

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Flybilletter til Venezia

  Vi flyr til Venezia Airport (VCE). Flyplassen ligger 7 kilometer fra Venezia sentrum. Den enkleste, og desidert mest sjarmerende måten å komme seg til Venezia by på er med båt. Det går vannbuss "Water transport" fra flyplassen til byen, Burano, Murano og Lido.

  kanalbåt i venezia

  Venezias historiske sentrum er anlagt på hele 118 øyer