Fly til Valencia

Har du vært i Barcelona og på Costa del Sol, og har lyst til å oppleve en ny del av Spanias solsikre kyst? Besøk Valencia, en flott storby med et stort kulturtilbud og herlig strandliv!

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Valencia

  Valencia – paellaens hjemby! Her får du flotte opplevelser, uten trengselen man gjerne opplever i mer kjente storbyer som Paris, London, Roma og Barcelona. Byen har både bystrand, en flott gamleby og en ny bydel med moderne arkitektur som virkelig overrasker.

  Overnatting i Valencia

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Flybilletter til Valencia

  Vi flyr til Valencia Airport (VLC). Avstanden inn til sentrum av Valencia er ca. 10 kilometer. Det går metro direkte fra flyplassen inn til sentrum av byen.

  Fly til Valencia med Flyr

  Takk til Gjermund Glesnes for tips om steder å se i Valencia. Klikk på bildet for å ta en titt på bloggen hans.