Fly rimelig med Flyr til Trondheim

Fly til Trondheim

Som Norges teknologihovedstad og en by spekket med historie fra vikingtiden til i dag, er Trondheim et sentrum for innovasjon og kultur. Trondheim ligger flott til med grønne turområder på den ene siden av byen og Trondheimsfjorden på den andre. Fly til Trondheim og opplev den historiske byen du også.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Trondheim

  Trondheim er rik på opplevelser for både liten og stor. Her er Flyr sine anbefalinger, som vi har hentet inn fra Flyr-venner som elsker byen sin.

  Overnatting i Trondheim

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Trondheim

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Trondheim

  Vi flyr til Trondheim Lufthavn Værnes (TRD). Fra flyplassen finnes flere muligheter for å komme seg til sentrum av Trondheim og andre steder i Trøndelag – blant annet lokaltog, lokalbuss, flybuss, taxi eller leiebil.

  nidelva med bryggehus og båter i vannet

  Vakkert langs Nidelva i solnedgangen