Fly til Tromsø

Fly til Tromsø

Tromsø er på mange måter en smeltedigel for hele nord-regionen i Skandinavia. Sommer som vinter blomstrer turismen, med tilreisende fra alle verdensdeler. Fly til Tromsø og utforsk hva Nordens Paris har å by på.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Tromsø

  Hvis du ikke har vært i Tromsø før er en tur i sentrum en selvskreven ting. Storgata er Tromsøs hovedgate, med butikker og hyggelige kaféer. På Nerstranda er det kjøpesenter, og går du ned mot Hurtigrutekaia passerer du en rekke barer og utesteder.

  Hvis du er i sentrum når Hurtigruten legger til kai på ettermiddagen er det mulig å gå om bord og kjøpe seg litt å bite i og en kopp kaffe eller noe annet å drikke.

  Overnatting i Tromsø

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding fra Tromsø

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Tromsø

  Vi flyr til Tromsø Lufthavn Langnes (TOS), som ligger på øya hvor Tromsø sentrum også ligger. Det tar 10-15 minutter med buss fra flyplassen til sentrum. Det går også regionbusser fra bussholdeplass i gangavstand fra terminalen på flyplassen.

  Tromsøbrua med nordlys

  Nordlys over Tromsøbrua