Fly til Thessaloniki, Hellas' nest største by med Flyr

Fly til Thessaloniki

Thessaloniki ligger ved kysten av Thermaikosbukten og er den nest største byen i Hellas. Her får du en perfekt miks av historiske severdigheter, kulinariske opplevelser og yrende uteliv.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Thessaloniki

  Liker du tilfeldigvis gresk mat og kultur samtidig som storbylivet lokker? Da er Thessaloniki en uslåelig kombo!

  Ved Ladadika ligger barer, restauranter og kafeer tett i tett og boliger like på den andre siden. Besøk Det hvite tårn for den beste utsikten. Visste du at byen Thessaloniki egentlig er oppkalt etter Aleksander den stores halvsøster, Thessalonike?

  Overnatting i Thessaloniki

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Thessaloniki

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Thessaloniki

  Vi flyr til Thessaloniki Airport (SKG) som ligger omtrent 20 km sørøst for byen. Du kan komme deg til og fra flyplassen både med leiebil, taxi og buss, og bussturen tar omtrent 45 minutter.