Fly til Salzburg med Flyr

Fly til Salzburg

Skiferie, Mozart og Unesco-gamleby - velkommen til en av Østerrikes hyggeligste byer og innfallsporten til noen av alpenes mest populære skisteder. Fly til Salzburg og utforsk de spennende mulighetene!

Bestill flybilletter

Bestill flybilletter

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Salzburg

  Salzburg ligger ved elva Salzach, rett ved grensen mot Tyskland. Med bare 11 mil til Munchen er det fint mulig å kombinere de to byene på en helg.

  Salzburg er nok aller mest kjent som fødebyen til Mozart. Huset verdens kanskje mest kjente kompinist ble født i er i dag museum. Navnet hans har også gitt navn til Salzburgs musikk- og sceneakademi Mozarteum.

  Salzburg har en gamleby som står på Unescos verdensarvliste. Over gamlebyen troner Festung Hohensalzburg (bygget i 1077) med tårn og høye murer. Gamlebyen er i italiensk barokkstil og er vel verdt et besøk. Med rundt 150 000 innbyggere er Salzburg en relativt liten by, med et kompakt sentrum. Den er allikevel stor nok til at den har alt du ønsker deg på storbyferien.

  Skiferie i områdene rundt Salzburg

  Med nærheten til alpene er Salzburg en naturlig innfallsport for mange skiturister i vintersesongen. Kjente reisemål er St. Johann, Bad Gastein, Kitbuhel, Zell am See og Kaprun. Alle disse ligger under halvannen times kjøring fra flyplassen i Salzburg.

  Overnatting i Salzburg

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Salzburg

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Bestill flybilletter til Salzburg

  Vi bruker flyplassen Salzburg Airport, W. A. Mozart (SZG). Flyplassen ligger rett utenfor sentrum av Salzburg, mellom byen og grensen til Tyskland.