Fly til Roma med Flyr

Fly til Roma

Fly til Roma og opplev storslåtte piazzaer, Vatikanstaten, Forum Romanum, Colosseum og hippe Trastevere. Roma er et skattkammer av imponerende severdigheter. Italias fantastiske, nydelige hovedstad er en by du kan besøke om og om igjen!

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Roma

  På tur i Roma ser du raskt hvordan det gamle Roma, med flotte bygninger fra 1400- og 1500-tallet smelter sammen med moderne barer. og butikker og motebevisste italienere som farter rundt på scooterne sine.

  Som turist greier du deg derimot fint til fots. Det sentrale Roma er ikke større enn at du kan gå mellom de fleste større severdighetene. Blir du trøtt i beina etter en lang dag i byens gater? Sett deg ned på en av Romas utallige uteserveringer og nyt italienske delikatesser og et glass med god vin. Husk at Italia er mer enn pizza og pasta!

  Overnatting i Roma

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Roma

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Bestill flybilletter til Roma

  Vi flyr til Leonardo da Vinci internasjonale flyplass, også kalt Fiumicino (FCO).

  Ved byggingen på 50-tallet ble det gjort arkeologiske funn som førte til at man blant annet fant Caligulas storskip. Disse funnene er nå stilt ut i et museum ved flyplassen.

  Fra flyplassen og inn til bysentrum kan du ta både buss, tog og taxi med hyppige avganger. Er du varm nok i trøya og sugen på en litt annerledes bilopplevelse kan du også leie bil og nyte friheten det gir. En Fiat, en Lancia eller kanskje aller helst en Alfa Romeo setter en ekstra spiss på den italienske opplevelsen!