Fly til Praha med Flyr

Fly til Praha

Tsjekkias nydelige hovedstad Praha ligger bare en kort flyreise fra Norge. I pilsens hjemland serverer man ikke bare skummende drikke i utallige varianter. Utvalget av gode spisesteder er enormt. Severdighetene ligger også som perler på en snor i Praha, med rådhusklokken og Karlsbroen som de mest besøkte stedene.

Bestill flybilletter

Bestill flybilletter

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i
  personer i praha

  Praha er et klassisk storbyreisemål som er perfekt å utforske til fots

  Bli kjent med Praha

  Praha er en av Sentral-Europas vakreste hovedstader. En staselig borg med flott utsikt, en elv med vakre broer og en gamleby som er bevart er gode ingredienser i oppskriften på et populært reisemål. Praha har alt dette, og i tillegg får du masser av god mat, rimelig shopping sett med norske øyne, og ølkultur av høy klasse.

  Praha er en by som egner seg veldig godt for gåing, så husk å ta med gode sko!

  Overnatting i Praha

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Flybilletter til Praha

  Vi flyr til Prague Airport (PRG). Det tar normalt rundt 45 minutter med Airport Express-busser fra flyplassen til sentralbanestasjonen. Herfra kan du ta metro og tog videre i hele Stor-Praha.