Direkte fra Oslo til Porto med Flyr

Fly til Porto

Direkte fra Oslo kun med Flyr! Nydelige, vidunderlig vakre Porto! Gamle, fargerike hus i bratte bakker, trange smug, gater som er så bratte at de går over i trapper. Og i bunnen av det hele bukter Douroelva seg på sin vei ut mot Atlanterhavet.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Jan 2023 - Apr 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Porto

  Porto er Portugals nest største by. Den ligger drøyt 30 mil nord for Lisboa. Porto by deles i to av Douroelva, som har sitt utspring i Spania. Det gamle sentrum ligger på nordsiden av elva. De eldste delene av byen nærmest elva ligger i en bratt skråning, noe som gir byen et særpreg. På den andre siden av elva er det flere høyder, og nede ved elva ligger de gamle portvinshusene tett i tett.

  Overnatting i Porto

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Porto

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Porto

  Vi flyr til Porto Airport (OPO). Flyplassen ligger omtrent 2 mil fra sentrum. Det går metro fra flyplassen til sentralstasjonen og turen tar 37 minutter.

  Fly til Porto med Flyr

  Fly til Porto med Flyr