Fly til Pisa med Flyr

Fly til Pisa

Pisa - byen med det skjeve tårn, i hjertet av Toscana. Her har du noen av Italias mest populære reisemål innen kort avstand. Lucca og Firenze er noen av de fine stedene du enkelt kan besøke, i tillegg til en rekke vakre småbyer i det bildeskjønne Toscanske landskapet.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Pisa og Toscana

  Pisa ligger ved elva Arno, noen få kilometer inn fra Italias vestkyst. Pisa var i sin tid en viktig sjøfartsby med sin enkle tilgang til havet. I dag er det først og fremst handel og turisme som dominerer. Byen har rundt 90 000 innbyggere og er slik sett ikke blant de største byene i Italia.

  Overnatting i Toscana-regionen

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Pisa

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Pisa

  Vi flyr til Pisa Airport (PSA). Flyplassterminalen ligger kun 1 kilometer fra Pisa Central (sentralstasjonen). Det går eget tog fra flyplassen, Pisa Mower, direkte til sentralstasjonen. Herfra kan du ta tog til en rekke av de andre byene i Toscana og Italia.

  Nydelige landskap venter i Toscana

  Nydelige landskap venter i Toscana