Fly til Paris med Flyr

Fly til Paris

En av verdens vakreste hovedsteder og kanskje den mest romantiske av dem alle! Opplev Latinerkvarteret, Eiffeltårnet, Sacré-Cœur og Le Marais. Paris har så mange kjente bygg og områder at du måtte ha scrollet på deg senestrekk i fingeren om vi skulle nevnt dem alle.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bienvenue a France et à Paris - Velkommen til Frankrike og til Paris

  Uansett om du har vært i Paris mange ganger før eller om det er aller første besøk i Frankrikes hovedstad vil Paris alltid overraske og glede. Her får du noe av verdens beste mat, og vinutvalget er - ikke overraskende - eksepsjonelt bra. Paris har også butikker i alle sjangre, fra store varemagasin som Printemps og Galeries Lafayette til bittesmå bruktbutikker med noe for enhver smak.

  I Paris er det spesialforretninger for all verdens saker og ting og spennende matbutikker med godsaker du gjerne kan fylle kofferten med. Bestiller du Smart-billett hos Flyr får du alltid 2 x 23 kg innsjekket bagasje inkludert. Vi bare nevner det.

  Her er våre beste tips til deg som skal til Paris for første gang, eller til deg som ennå ikke har fått med deg alle høydepunktene:

  Overnatting i Paris

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Paris

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Bestill flybilletter til Paris

  Vi flyr til Paris Charles de Gaulle Airport (CDG), terminal T2 B. Fra 13. januar 2023 flytter vi til terminal 3.

  Det går tog og buss fra flyplassen til sentrum av Paris. Lokaltoget RER er det enkleste å ta hvis du skal til Latinerkvarteret.

  Det tar omtrent en halvtime, men beregn mer tid i rush. Hurtigtog (TGV) til mange av Frankrikes andre byer.