Flyr logo
Fly til Palermo på vakre Sicilia med Flyr

Fly til Palermo

Kirker fra barokken, real italiensk street food, koselige smågater og storslåtte palasser. Palermo er pusset opp fra topp til (nesten) tå og er definitivt en by du bør besøk rundt Middelhavet. I kombinasjon med late dager i en av de mindre badebyene langs kysten ligger alt til rette for en perfekt ferieopplevelse!

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

  Alle priser er i NOK

  Palermo by

  Selve Palermo er på Oslos størrelse, med omtrent 630 000 innbyggere. Sentrum av Palermo kan gjerne fremstå lettere kaotisk for besøkende, med masse biler og italienernes favorittfremkomstmiddel Vespa. Men Palermo har også mange gågater og flotte torg og plasser. Quattri Canti med fontener og barokkpalasset, utgjør sentrum av hovedstaden på Sicilia. Finn en kafé, bestill en iskaffe (caffé fredo) og nyt folkelivet.

  Cefalu

  Cefalu ligger sju mil fra Palermo og er en vakker, italiensk middelalderby. Bystranden ligger like ved piazzaen i middelalderbyen, så her er det kort vei til alt. Mange som flyr til Palermo velger å bo i Cefalu by eller i litt roligere omgivelser lenger vest langs kysten.

  De eoliske øyer

  Har du lyst på en vulkansk opplevelse? De eoliske øyer er noen små og vakre øyer 1,5 - 2 timers deilig båttur nord for Sicilia. Her er det mye liv i jordskorpa, faktisk så ofte som hvert 20. minutt er det et lite vulkanutbrudd! Men øyenes innbyggere er vant med dette og lever sine liv i idylliske omgivelser med fiske og turisme som viktigste inntektskilder.

  Flyr til Palermo

  Flyr lander på Palermo Airport (PMO). Flyplassen ligger 35 kilometers biltur vest for Palermo. https://www.aeroportodipalermo.it/en/