Fly til Nice med Flyr

Fly til Nice

Fly til Nice og besøk byen som både er elegant og fasjonabel, berømt og beundret. Nice og alle de mindre byene langs den franske rivieraen er superpopulære reisemål for nordmenn såvel som for resten av Europas Frankrike-elskende turister.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Jan 2023 - Apr 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Nice

  Ikke alle reiser til Nice for å leie superyachts eller strandvillaer til titusenvis av euro per natt. Nice er en by som yrer av liv, spesielt på sommeren, og byr på opplevelser for alle og enhver.

  Nice sentrum er oversiktlig, og du kan enkelt ta deg rundt til fots. Sett deg ned på en av de utallige kaféene utendørs, bestill en kopp espresso eller noe annet leskende, og nyt folkelivet. Jo nærmere du er strandveien Promenade des Anglais, desto mer syder livet rundt deg.

  Overnatting i Nice

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Nice

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Nice

  Vi flyr til Nice flyplass (NCE), og vi bruker Terminal 2. Flyplassen ligger bare noen kilometer fra sentrum av Nice og det er enkelt å ta seg inn til sentrum. Du kan ta både buss, tog og taxi.

  Nice

  Stranden i Nice er et yndet samlingspunkt.