Fly til Napoli med Flyr

Fly til Napoli

Når du hører Vesuv, Pompeii eller pizza, så er det sannsynligvis italienske Napoli som dukker opp i hodet ditt. Napoli ligger i regionen Campania. Denne regionen byr på mye italiensk snadder, som Ischia, Capri, Positano, Sorrento og Amalfi.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Napoli

  Glem bildet du har av Napoli som en by med lommetyver, søppelmafia og bare pizza på menyen. Kast klisjeene på båten og opplev denne uvanlig sjarmerende storbyen som er full av liv og dynamikk, med museer, slott og palasser av første klasse!

  Napoli er regionhovedstad i Campania-regionen og Italias tredje største by. Fun fact: Napolitanerne gikk bananas da fotballegenden Diego Maradona i 1984 meldte overgangen til byens fotballag, noe du kan lære mer om i Paolo Sorrentinos prisbelønte film “The Hand of God” fra 2021.

  Overnatting i Campania-regionen

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Flybilletter til Napoli

  Vi flyr til Napoli Capodichino (NAP) som ligger omtrent 7 km utenfor bykjernen. Motorveien A56 gjør flyplassen lett tilgjengelig fra hele byen, og en busstur mellom flyplassen og sentrum tar omtrent 15 minutter.

  napoli by

  Utsikt over Napoli fra Certosa di San Martino