Flyr logo
Fly til Napoli med Flyr

Fly til Napoli

Når du hører Vesuv, Pompeii eller pizza, så er det sannsynligvis italienske Napoli som dukker opp i hodet ditt. Napoli ligger i regionen Campania. Denne regionen byr på mye italiensk snadder, som Ischia, Capri, Positano, Sorrento og Amalfi.

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

  Alle priser er i NOK

  Napoli by

  Glem bildet du har av Napoli som en by med lommetyver, søppelmafia og bare pizza på menyen. Kast klisjeene på båten og opplev denne uvanlig sjarmerende storbyen som er full av liv og dynamikk, med museer, slott og palasser av første klasse!

  Fun fact: Napolitanerne gikk bananas da fotballegenden Diego Maradona i 1984 meldte overgangen til byens fotballag, noe du kan lære mer om i Paolo Sorrentinos prisbelønte film “The hand of God” fra 2021.

  Amalfi

  Du har sikkert hørt om Amalfikysten. Vel, Amalfi er den lille og vakre kystbyen som har gitt navn til kyststrekningen. Her finner du fort roen på en familiedrevet restaurant hvor du får servert den deiligste sjømaten i autentiske omgivelser.

  Amalfikysten

  Capri

  Capri er en liten øy utenfor Sorento. Det går ferge både fra Napoli og fra Sorento ut til denne øya som for mange er mest kjent som en øy for jetsettere. Men Capri er mer enn smekre båter og flashy folk. Her er det koselige småbyer, nydelig natur og små og intime badestrender.

  Capri