Fly til Milano Bergamo med Flyr

Fly til Milano

Velkommen til Italias økonomiske sentrum! Her ligger blant annet den italienske børsen og mange av verdens mest kjente motehus. Vel så kjært som mote for mange er kanskje fotballklubbene AC Milan og Inter, som begge har den store stadionen San Siro som hjemmearena. Fly til Milano og opplev en av Italias storbyer.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Milano og Nord-Italia

  En tur til Milano er en fryd for ganen, med en masse herlige spisesteder og deilig, italiensk drikke. Sentrum av byen har mange flotte severdigheter. Her er et knippe av dem samt noen andre steder det er verdt å besøke når du er i denne delen av Italia.

  Overnatting i Milano

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Milano Bergamo

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Milano

  Vi lander på Bergamo Airport (BGY), 55 kilometer fra sentrum av Milano. Orioshuttle (tog) går hvert 30. minutt og bruker 55 minutter fra flyplassen til sentralstasjonen i Milano.
  Buss til Bergamo sentrum tar ca. 20 minutter.
  Bussforbindelser til flere byer i nærheten.
  Det er også bilutleieselskaper på flyplassen, kjekt for den som skal på alpinferie med flere stopp.