Fly til Mallorca med Flyr

Fly til Mallorca

Middelhavets kanskje mest komplette reisemål er hottere enn noen gang. Mallorca har alt du ønsker på ferien. Fantastiske strender, et enormt utvalg av hoteller, spektakulær natur, supre treningsmuligheter og Palma by med super shopping og en nydelig gamleby. Fly til Mallorca og få en komplett opplevelse!

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Mallorca

  Overnatting på Mallorca

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Mallorca

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Mallorca

  Vi flyr til Palma de Mallorca Airport (PMI). Flyplassen ligger omtrent en halvtimes taxitur fra Palma by. Turen til Alcudia, tvers over øya tar omtrent tre kvarter når det er lite trafikk. Vær oppmerksom på at det kan være tett trafikk i høysesongen og at du må beregne god tid til flyplassen. Selve flyplassen er også stor, med lange avstander inne på selve flyplassen avhengig av hvilken gate flyet ditt går fra.

  Stemningsfullt bilde av smug på Mallorca

  Pittoresk stemning finner du overalt på Mallorca