Flyr logo
Fly til Mallorca med Flyr

Fly til Mallorca

Middelhavets kanskje mest komplette reisemål er hottere enn noen gang. Mallorca har alt du ønsker på ferien. Fantastiske strender, et enormt utvalg av hoteller, spektakulær natur, supre treningsmuligheter og Palma by med super shopping og en nydelig gamleby. Fly til Mallorca og få en komplett opplevelse!

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

Juni 2022 - Sep 2022
  Alle priser er i NOK

  Palma by

  Hovedstaden på Mallorca kalles av mange for "Lille Barcelona". Hvis du har vært i Barcelona skjønner du fort hvorfor. Akkurat som Barcelona har Palma en vakker gamleby med smale smug, masse koselige butikker og spisesteder og et utall vannhull. Her henger klesvasken til tørk mellom husene fra smale balkonger. Palma har en stor katedral som er verdt et besøk. Den ligger vakkert til mellom sjøen og gamlebyen.

  Palma er et skikkelig shoppingparadis, med alt fra stormagasin som El Corte Inglés til mindre motebutikker med merker du ikke får tak i her på berget. I hele området nord for katedralen ligger det mengder av klesbutikker. Én av tingene spanjolene, eller retter sagt katalanerne er gode på, er sko. Kvinner med sans for lekkert fottøy kan med fordel bestille Smart-billetten vår med to innsjekket bagasje, for det blir fort mye å dra på hjem. Dette gjelder i og for seg mennene også - utvalget er svært bra, med alt fra sneakers til skreddersydde pensko.

  Katedralen i Palma by

  Katedralen i Palma by

  Alcudia, Can Picafort og Port de Pollensa

  På nordøstsiden av Mallorca ligger noen av de aller beste og mest familievennlige strendene på hele øya. Den store Alcudiabukten har en bred, herlig sandstrand. Mange førsteklasses hoteller ligger i første linje bak stranden. Krysser du hovedveien bak strandhotellene ligger det masse gode hoteller her også, gjerne med priser som ligger godt under strandhotellene. Alcudias gamleby er kompakt og koselig, perfekt for en god middag med familien om kvelden.

  Port de Pollensa (nord for Alcudia) og Can Picafort på sørsiden er mindre feriesteder med et noe roligere tempo. Også her er det et stort utvalg av gode og familievennlige hoteller, mange med leiligheter.

  Alcudia sentrum

  Gamlebyen i Alcudia

  Voksenferie på Mallorca

  Hvis du er på jakt etter steder som passer for voksne par kan vi anbefale Illetas, Bendinat og Port Soller.

  Illetas og Bendinat ligger en drøy mil utenfor Palma by og har flere hoteller kun for voksne. Her er det for det meste klipper hvor du bader fra brygger. Det finnes noen mindre strender også.

  Port Soller ligger nordvest på Mallorca og er en virkelig perle. Denne lille byen ligger inne i en hesteskoformet vik. Her er tempoet bedagelig, og når dagsturistene har reist er det deilig å nyte kvelden på et sted hvor du som turist er en velkommen gjest i en by med mange fastboende.

  Illetas

  Nydelige Illetas

  Magaluf - strandklubber og natteliv

  Magaluf er stedet du reiser til hvis kvelden og natten er like viktig som sola på dagen. Strandklubbene har egne DJs som spiller alt fra deep house til listepop. Skal du ha egen kabana må du raskt ut med flere tusen kroner for en dag, spesielt i høysesongen.

  I sentrum ligger det et utall barer og mange klubber. Stemningen er høy her om sommeren, og hvis du søker ro og fred anbefaler vi deg ikke å bo på hotell midt i sentrum. Det er derimot et perfekt sted for en ung vennegjeng på tur.

  Magalluf

  Magalluf

  Trening på Mallorca

  Favorittidretten for mange turister på Mallorca er sykling. Øya er perfekt for deg på to hjul, med masse av mulige ruter. Her kan du velge alt fra enkle turer med lite stigning til skikkelig tøffe traseer i fjellene i nord.

  Café du cycliste er én av flere guider til sykkelruter på øya. De leier også ut sykler.

  Smart-billett og sykkel
  Hvis du bestiller Smart-billett til Mallorca kan du ha med deg 2 innsjekket bagasje (maks 23 kilo per stk.). Da kan du for eksempel ta med deg egen sykkel på ferien. Det er mulig å ha med inntil 32 kilo mot et tillegg - kontakt oss på chat eller telefon for bestilling.

  Sykkelferie på Mallorca

  Ferie med sykling er veldig populært på Mallorca

  Flyr til Mallorca

  Vi lander på Palma de Mallorca Airport (PMI). Flyplassen ligger omtrent en halvtimes taxitur fra Palma by. Turen til Alcudia, tvers over øya tar omtrent tre kvarter når det er lite trafikk. Vær oppmerksom på at det kan være tett trafikk i høysesongen og at du må beregne god tid til flyplassen. Selve flyplassen er også stor, med lange avstander inne på selve flyplassen avhengig av hvilken gate flyet ditt går fra.

  Stemningsfullt bilde av smug på Mallorca

  Pittoresk stemning finner du overalt på Mallorca