Fly til Malaga, Costa del Sol med Flyr

Fly til Málaga (Costa del Sol)

Den spanske solkysten er et av nordmenns aller mest populære steder å reise til. Her ligger de kjente og kjære feriebyene som perler på en snor. Fly til Malaga og opplev det solrike reisemålet du også.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Málaga har mye å by på

  Torremolinos, Fuengirola og Marbella ligger sørvest for Málaga by og er strandbyene med flest besøkende. Med leiebil kan du også dra på dagstur til både kjente og skjulte perler. Til og med en svipptur til Afrika er mulig.

  Overnatting i Costa del Sol

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på taxfree

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Málaga

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Málaga

  Vi flyr til Malaga - Costa del Sol Airport, Terminal 3. Flyplassen ligger like sør for Malaga by. Det er godt utbygd kollektivtilbud fra flyplassen og taxi er billig i Spania sammenlignet med Norge.

  Det kan til tider være tett trafikk her, spesielt nær sjøen på høytidsdager og i ferier. Det er smart å beregne litt ekstra god tid til flyplassen på hjemreisedagen hvis du ikke er lokalkjent fra før og har oversikt over de spanske fridagene.

  Málaga