Flyr logo
Fly til Malaga, Costa del Sol med Flyr

Fly til Malaga, Costa del Sol

Den spanske solkysten er et av nordmenns aller mest populære steder å reise til. Her ligger de kjente og kjære feriebyene som perler på en snor. Fly til Malaga og opplev det solrike reisemålet du også.

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

Mai 2022 - Aug 2022
  Alle priser er i NOK

  Nydelige reisemål for solhungrige nordboere

  Torremolinos, Fuengirola og Marbella ligger sørvest for Malaga by og er strandbyene med flest besøkende. Det er svært godt utvalg av hoteller i alle prisklasser, og utvalget av spisesteder og barer er tilsvarende.

  Malaga by

  Sentrum av Malaga har koselige gågater og godt utvalg av butikker og spisesteder.

  Andalusiske perler

  Med leiebil kan du dra på dagstur til flere av Spanias aller mest kjente steder. Perfekt for deg som kanskje har lyst på den deilige kombinasjonen av sol, varme og opplevelser.

  Svipptur til Afrika?

  Det går ferge fra Malaga til den spanske enklaven Melilla som ligger helt nord i Marokko, ut mot Middelhavet. Selve båtturen tar drøyt seks timer hver vei, så dette er en tur som best kombineres med overnatting.

  Fra Algeciras like ved Gibraltar kan du ta ferge den korte strekningen over Gibraltarstredet til Tangier i Marokko eller til den spanske enklaven Ceuta, som også ligger på det afrikanske kontinentet.

  De raskeste fergene bruker én time på overfarten. På disse fergene er det ikke mulig å ha med bil. Det er mange avganger hver dag, så det er fullt mulig å gjøre dette som en dagstur.

  Melilla

  Besøk den spanske enklaven Melilla på det afrikanske kontinentet.

  Flyr til Malaga - Costa del Sol

  Vi flyr til Malaga - Costa del Sol Airport, Terminal 3.
  Flyplassen ligger like sør for Malaga by. Det er til tider tett trafikk på Solkysten, spesielt nær sjøen på høytidsdager og i ferier. Det er smart å legge inn litt ekstra god tid til flyplassen på hjemreisedagen hvis du ikke er lokalkjent fra før og har oversikt over de spanske fridagene.

  Det er godt utbygd kollektivtilbud fra flyplassen, og taxi er billig i Spania sammenlignet med Norge.