Fly til Madrid

Velkommen til Madrid, Spanias stolte og elegante hovedstad. Flamenco og tapas, shopping og Pulpo a la Gallega. I Madrid smelter hele Spania sammen i en virkelig spennende storby, som ønsker tilreisende varmt velkommen!

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Jan 2023 - Apr 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Madrid

  Madrid ligger omtrent midt i Spania. Byen preges av mange staselige bygg, flotte plazaer, et av Europas mest kjente museer og et ganske heftig natteliv. Med dét er Madrid en by som passer for alle.

  Selv om Madrid er en storby er selve sentrumskjernen ganske kompakt, så her kan du med enkelhet bevege deg mye til fots.

  Madrid er den hovedstaden i Europa som ligger høyest over havet, kun med unntak av Andorra). På 667 moh. blir det fort kaldt og det kan merkes på kveldene tidlig på våren eller litt utpå høsten.

  Overnatting i Madrid

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Madrid

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Madrid

  Vi lander på Madrid-Barajas Airport (MAD). Vær sikker på at du velger rett flyplass på retur - Madrid har to flyplasser. Det går metro fra flyplassen til sentrum av Madrid, og turen tar 13-15 minutter avhengig av terminal (se billetten din).