Fly til London

London calling! Kanskje en klisjé, men faktum er at London er den absolutte storbyfavoritten utenfor Skandinavia. London rommer det meste, fra spennende butikker og spisesteder på østkanten til Mayfairs og Belgravias eksklusive nabostrøk med butikker og restauranter hvor du fort svir av en månedslønn eller to.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Mars 2023 - Juni 2023
  Alle priser er i

  Verdens sentrum

  Du har kanskje hørt om Greenwich middle time (GMT)? Tiden ble fastsatt i Royal Observatory Greenwich, og fra 1884 til 1972 ble GMT brukt som referansetid i hele verden. Da overtok UTC (Universal time code), som blant annet er den tiden flyselskap bruker når man planlegger avganger, landinger osv. Engelskemennene har forøvrig ikke sommertid slik vi har i Norge. De kaller det for British summer time, og den tiden er GMT+1.

  Selve observatoriet ligger altså i den lille landsbyen Greenwich, like utenfor London by. Greenwich er et vakkert sted, med små, britiske steinhus, souvenirbutikker og koselige kafeer. Perfekt for en liten tur ut av London sentrum hvis du vil oppleve noe nytt.

  Bli kjent med London

  Ikke vært i London før, eller begynner det å bli en stund siden sist? Her er severdighetene du bør få med deg.

  Overnatting i London

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for London

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til London

  Vi benytter London Gatwick Airport (LGW), South Terminal. Gatwick Express går direkte fra flyplassen til London Victoria Station og turen tar ca 30 minutter.

  Du kan også benytte deg av "vanlig" tog med f.eks. Southern Railway som i mange tilfeller er nesten like raskt, og noe rimeligere. Her kan du også ganske enkelt "tæppe" bankkortet på stasjonens inn- og utgang for å betale. Et godt tips for å slippe kø og unødig tidsbruk. Er du usikker på hvilket tog og hvilken plattform du skal på? Spør en hyggelig engelskmann, de er i flertall!