Fly til Korfu

Herlige strender, asurblått hav og pinjeskog på toppen av vakre klipper er essensen av Korfu. Her får du flotte severdigheter og nydelige, greske landsbyer hvor dagliglivet går sin gang, uanfektet av turister.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Juni 2023 - Sep 2023
  Alle priser er i

  Bli bedre kjent med Korfu

  Korfu er ikke som alle andre greske øyer! Nær kontakt med Italia har ført til et vakkert møte mellom gresk og italiensk kultur, så hvis du liker begge deler er Korfu perfekt for deg! Visste du at Korfus strender er noen av Middelhavets vakreste?

  Besøk Albania

  Korfu ligger rett utenfor sydspissen av Albania. Den albanske byen Saranda ligger bare en kort fergetur fra Korfu. Albania er Europas rimeligste ferieland og i Saranda kan du bo på fine hoteller og spise god mat for langt lavere priser enn i Hellas.

  Overnatting på Korfu

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Korfu

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Korfu

  Vi lander på Korfu International Airport (CFU). Det går buss til Korfu by fra flyplassen, og fra Korfu by kan du ta buss videre til de fleste feriestedene.