Fly til København med Flyr

Fly til København

Fly til herlige København. Hovedstaden i landet det er dejlig å være norsk i. En smak av kontinentet, frie dansker, høye smørbrød og god stemning. København er en by det er lett å like.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
    Alle priser er i

    København har noe for alle!

    For en del år siden var området rundt Strøget mest populært for tilreisende. Nå har København shinet opp store deler av byen og fått en svært moderne metro som går helt ut til flyplassen på Kastrup. Mange tilreisende har oppdaget at København er mer enn Høibro Plads, Kongens Nytorv og Nyhavn!

    Vi har samlet noen tips til hva du bør få med deg og litt praktisk informasjon om dette fantastiske reisemålet i vårt naboland her.

    Overnatting i København

    Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

    Spar tid i Tax Free

    Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

    Full frihet med leiebil

    Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

    Bestill flybillletter til København

    Vi lander på Københavns Lufthavn Kastrup (CPH). Det går både tog og metro til sentrum av København. Toget går via sentralstasjonen (Hovedbanegården) mens metroen har stoppesteder i sentrum på Kongens Nytorv og Nørreport. Fra flyplassen går det også tog til Malmö samt videre inn i Sverige.

    Det er billettautomater i ankomsthallen. Til tider kan det være lang kø til automatene. Vi anbefaler derfor at du laster ned appene til Københavns metro og/eller DSB slik at du kan bestille billett direkte på mobilen.