Fly til Ibiza

Fly til Ibiza

Velkommen til en av Middelhavets mest berømte øyer! Ibiza er kjent for høy partyfaktor, men er også en skikkelig perle av et reisemål.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli bedre kjent med Ibiza

  Nydelige klippestrender i sør, sandstrender kantet av pinjeskog i nord og et vakkert sentrum i Ibiza by er bare litt av hva øya har å by på.

  Nydelige Ibiza

  Overnatting på Ibiza

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Flybilletter til Ibiza

  Vi lander på Ibiza Airport (IBZ), 7 kilometer fra sentrum av Ibiza by. Det er bussforbindelse inn til sentrum og til San Antonio. I høysesongen kan det være ventetid på taxi.