Flyr logo
Fly til Ibiza

Fly til Ibiza

Velkommen til en av Middelhavets mest berømte øyer! Ibiza er kjent for høy partyfaktor men er faktisk også en virkelig perle av et reisemål. Nydelige klippestrender i sør, sandstrender kantet av pinjeskog i nord og et vakkert sentrum i Ibiza by er bare litt av hva øya har å by på.

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

  Alle priser er i NOK

  Lekker ferie på Ibiza

  Rolig badeferie eller untz-untz?

  For mange er Ibiza forbundet med ungdommer og festing. Det er ingen hemmelighet at øya tiltrekker seg unge fra hele Europa som vil oppleve verdenskjente DJs og kjente klubber som Space og Pacha.

  Ibiza er også et ekte ferieparadis for voksne som er ferdige med den heftigste festingen og for barnefamilier som ser etter et reisemål med barnevennlige strender og hoteller tilpasset familier. Sør for Ibiza by strekker flotte Platja d'en Bossa seg mot saltsjøene helt i sør. Platja d'en Bossa har finkornet sand og langs stranden er det en flott strandpromenade uten biltrafikk. Langs strandpromenaden ligger de beste hotellene, mange i U-form med basseng i midten. I andre rekke finner du en del litt rimeligere bosteder, supert hvis du er ute etter strandnært bosted til en hyggelig pris.

  Nord for Ibiza by kan du bo i eller rundt hyggelige Santa Eularia eller Es Canar. Mange steder på denne siden av øya er det små badebukter med herlig sand nedenfor lave klipper.

  På øyas vestside er det San Antonio som er det store reisemålet. Dette har tradisjonelt vært Ibizas store ungdomsreisemål, og passer nok bedre for 20-åringer på vennetur enn barnefamilien som søker ro og fred.

  Nydelige Ibiza

  Rundt på Ibiza

  Hvis du vil se mest mulig av Ibiza kan vi anbefale leie av bil eller moped. Innover øya forlater du raskt turistområdene og kommer inn på små, svingete veier i svært vakre omgivelser. Det er flust med spisesteder og barer, og om du for eksempel har lyst på en dag med yoga er det mange steder på øya som tilbyr yogaklasser.

  Helt sør på øya, sør for Ibiza by, ligger noen helt fantastiske strender. For å komme hit må du enten ta buss mot flyplassen og gå et stykke eller ha egen transport.

  Små og koselige barer finnes mange steder

  Øya Formentera

  Formentera er den sørligste øya i Baleraene. Du kan ta ferge fra Ibiza by til Formentera. Det er flere fergeselskaper som trafikkerer strekningen, som tar omtrent 45 minutter (noe avhengig av båttype).

  Vel ute på Formentera oppdager du raskt at du er i en ganske annen verden enn på Ibiza. Her er tempoet rolig, og hvis du synes Ibiza er litt bohemsk kan du gange det inntrykket med to her. Livet går svært rolig for seg på Formentera og hvis du har vært i Karibien vil du kanskje kjenne på mye av den samme følelsen. Formentera har ikke mange hoteller, så hvis du vil bo her bør du bestille i god tid. De fleste reiser på dagstur og oppdager først når de kommer ut til øya at de gjerne kunne hatt med tannbørste og skift for én natt.

  Flyr til Ibiza

  Vi lander på Ibiza Airport (IBZ), 7 kilometer fra sentrum av Ibiza by. Det er bussforbindelse inn til sentrum og til San Antonio. I høysesongen kan det være ventetid på taxi.