Fly til Harstad/Narvik

Evenes ligger nesten midt mellom Harstad og Narvik. Det tar rundt 50 minutter med bil fra flyplassen til Narvik, mens Harstad ligger omtrent 40 minutter unna.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Lofoten-eventyret starter på Evenes

  For mange tilreisende er muligheten til å oppleve Lofoten det største trekkplasteret. Det tar litt under to timer å kjøre til det berømte og imponerende Raftsundet. Her begynner Lofoten, og fjellene blir stadig brattere og spissere. Like etter Raftsundet deler veien seg. Her kan du ta av fra E10 mot nord og ta fergen fra Fiskebøl på Austvågøy til Melbu som ligger på øya Hadsel i Vesterålen.

  Overnatting i Lofoten

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Evenes

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Evenes

  Flytiden fra Oslo til Harstad/Narvik Lufthavn er på ca. 1 time og 40 minutter. Flyplassen er relativt liten, og hvis det er flere fly som har avgang samtidig kan det ta tid hvis du både skal levere leiebil og sjekke inn bagasje.

  Sørg derfor for å legge inn godt med tid hvis du for eksempel skal kjøre hele veien fra Lofoten, fylle opp tanken i Evenes før levering av leiebil osv.

  Det er bussforbindelser til både Lofoten, Harstad og Narvik.

  Vesterålen, Sortland

  Fra vakre Vesterålen