Fly til Gran Canaria med Flyr

Fly til Gran Canaria

Herlige, deilige Gran Canaria! Nordmenns absolutte vinterfavoritt lokker med behagelige sommertemperaturer om vinteren, en solfylt sørkyst og hoteller i alle prisklasser.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli kjent med Gran Canaria

  Over 400 000 norske reisende pleier å besøke Kanariøyene i løpet av et år. Gran Canaria er den absolutt mest populære øya, og den solfylte kyststripen fra Playa del Inglés til Puerto Mogán er området hvor du hører mest norsk.

  Overnatting på Gran Canaria

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Gran Canaria

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Gran Canaria

  Vi flyr til Las Palmas de Gran Canaria Airport (LPA), også kjent som Gando Airport. Flyplassen ligger på østsiden av øya, langs motorveien GC-1 som binder nord- og sørdelen av øya sammen. Fra flyplassen bruker du rundt 30 minutter til Las Palmas by og rundt 20 minutter til den norske feriefavoritten Playa del Inglés.