Flyr logo
Fly til Gran Canaria med Flyr

Fly til Gran Canaria

Herlige, deilige Gran Canaria! Nordmenns absolutte vinterfavoritt lokker med behagelige sommertemperaturer om vinteren, en solfylt sørkyst og hoteller i alle prisklasser.

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

Juni 2022 - Sep 2022
  Alle priser er i NOK

  Solfylte dager venter!

  Over 400 000 norske reisende pleier å besøke Kanariøyene i løpet av et år. Gran Canaria er den absolutt mest populære øya, og den solfylte kyststripen fra Playa del Inglés til Puerto Mogán er området hvor du hører mest norsk.

  Gran Canaria, Anfi del Mar

  Anfi del Mar er et av de mest populære stedene å bo for norske reisende til Gran Canaria

  Spennende opplevelser på Gran Canaria

  Gran Canaria byr på langt mer enn strandliv. Hvis du tar med deg skikkelig fottøy og går oppover og innover øya fra for eksempel Puerto Rico, ser du unge og gamle som trener og går på fottur mange steder.

  En times gåtur fra Puerto Rico har en del ildsjeler ordnet til en liten lunsjplass som har det hyggelige navnet Norgesplassen. Dette er et svært populært turmål for mange.

  Puerto Rico er selve vinterdrømmen for mange nordboere. Tidligere var det charterturisme som dominerte Puerto Rico. Nå er det stadig flere som er her på langtidsferie fra kulde og vinter i nord. Puerto Rico har stort utvalg av bosteder. I Puerto Rico-dalen er det godt med butikker og spisesteder. Det nye Mogan shoppingsenter har det meste du trenger, og hvis du skal på storhandel av mat ligger det et stort supermarked et par kilometer opp i dalen.

  Fra Amadores mot Puerto Mogán

  Amadores er Gran Canarias mest fotograferte strand. Den hesteskoformede stranden i gangavstand vest for Puerto Rico er et skikkelig strandparadis. Du kan leie solseng og parasoll her. Bak solsengene er det en storhalvsirkel med butikker og mange restauranter. Amadoresstranden er barnevennlig.

  Taurodalen har mange utleieboliger og her er det også golfbane. Hvis du skal på ferie med barnefamilie er Taurodalen et godt valg. Lengst øst på Taurostranden ligger det et par strandbarer av det svært enkle slaget. Her kan vi anbefale hvitløksgratinerte kongereker.

  Gran Canaria

  Solnedgang fra den solfylte sørvestkysten.

  Playa del Cura byr på rolig familieferie, med et knippe kvalitetshoteller i gangavstand til stranden.

  Tauritodalen litt lenger nordvest har mange hoteller med all inclusive samt et stort badeland som er inkludert i prisen for de fleste hotellene her (les betingelser for rom). Dette er et område som er spesielt populært blant tyske familier.

  Lengst vest ligger den populære småbyen Puero Mogán, som også kalles Gran Canarias Venezia. Havneområdet i Puerto Mogán har mange småhus i typisk kanaristil. Hvitmalte sukkerbithus med røde, grønne, blå eller gule vinduskarmer. Og selvsagt mengder med blomster overalt. Det går ferge fra Arguineguín til Puerto Mogán. Dette er en veldig fin tur å ta hvis du har lyst til å se sørkysten av Gran Canaria fra sjøsiden.

  Flyr til Gran Canaria

  Vi flyr til Las Palmas de Gran Canaria Airport, også kjent som Gando Airport. Flyplassen ligger på østsiden av øya, langs motorveien GC-1 som binder nord- og sørdelen av øya sammen. Fra flyplassen bruker du rundt 30 minutter til Las Palmas by og rundt 20 minutter til den norske feriefavoritten Playa del Inglés.