Fly til Genève med Flyr

Fly til Genève

Sveitsiske Genève ligger flott til ved den vakre Genèvesjøen og er kjent som et perfekt utgangspunkt for en skiferie i Alpene! Fly til Genève og utforsk hva området har å by på.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Skiferie i områdene rundt Genève

  Genève er et ypperlig utgangspunkt for en herlig skiferie! Her er de mest populære skiresortene som ligger i grei kjøreavstand fra Genève flyplass.

  Fra fondue til fabelaktig i Genève by

  Et kravstort, internasjonalt publikum har satt sitt preg på Genève og her finner du alt fra den ekte fondue-kneipa til de aller, aller beste gourmetrestaurantene med Michelin-stjerner og matopplevelser i verdensklasse! Sjekk ut f.eks. Fiskebar og The Living Room Bar & Kitchen nede ved vannet, med utsikt til byens berømte vannsøyle Jet d'Eau.

  Nydelig mat i Genéve

  Genève har mye godt å by på i matveien

  Overnatting i Geneve

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Genève

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Bestill flybilletter til Genève

  Vi flyr til Genève Aéroport (GVA) som ligger bare et par kilometer fra sentrum av Genève. Det er gode tog- og bussforbindelser i Sveits og til Frankrike. Chamonix ligger bare 88 kilometer unna.