Fly til Edinburgh med Flyr

Fly til Edinburgh

Edinburgh - en av Europas koseligste og vakreste byer - er et perfekt reisemål for en hyggelig storbyferie. Spennende slott, vakre hus og skotsk gjestfrihet lokker. Edinburgh er en by hvor hvert kvartal åpner et nytt kapittel.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Jan 2023 - Apr 2023
  Alle priser er i

  Romantisk, vennlig og historisk spennende

  Edinburgh er byen flest nordmenn har et forhold til i Skottland. Her føler du deg virkelig velkommen, i en by hvor innbyggerne tar deg imot med åpne armer. Skottene byr på seg selv og er inkluderende og varme, noe du fort vil oppdage hvis du går en tur på byen.

  Som mange andre storbyer har også Edinburgh mange kunstnere og kreative innbyggere. Dette kommer kanskje ekstra godt til syne i Edinburgh og du kjenner raskt at denne byen har litt ekstra kunstnerisk sjel.

  Edinburgh - vakkert og populært reisemål

  Høydepunkter i Edinburgh

  Er det første gang du reiser til Edinburgh, eller har du lyst til å oppleve noen av byens store attraksjoner? Her er vår guide til det beste byen har å by på.

  Overnatting i Edinburgh

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid i Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Flybilletter til Edinburgh

  Vi lander på Edinburgh Airport (EDI). Flyplassen ligger 13 kilometer fra sentrum av byen. Det er gode kollektivtransportforbindelser til sentrum.