Fly til Dubrovnik med Flyr

Fly til Dubrovnik

En av Adriaterhavets aller vakreste byer ønsker deg velkommen! Nydelige Dubrovnik har alt du ønsker deg på reisen, fra spennende historie og vakre bygninger til gode hoteller, fantastiske spisesteder og shopping samt førsteklasses strandliv.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Dubrovniks gamleby

  Bak de gamle bymurene i Dubrovnik skjuler det seg en Europas best bevarte Middelalderbyer. Her går du praktisk talt i deler av filmsettet til den kjente serien Game of Thrones, på gatestein som er slipt ned av millioner av føtter gjennom århundrene.

  I dag er hele gamlebyen en bilfri sone, hvor koselige uterestauranter, souvenirbutikker og utallige iskremkiosker gjør livet svært så behagelig. På kveldstid om sommeren syder gamlebyen av liv, med konserter, gateteater og uteliv. Vårt stalltips er å besøke den lille baren Buza Bar rett på utsiden av bymuren ut mot sjøen. For å komme til denne baren må du finne en liten dør i muren. Spektakulær adkomst og en helt spesiell opplevelse å sitte mellom muren og havet en sen kveld.

  Øyloffing fra Dubrovnik

  Skjærgården utenfor Dubrovnik er noe av det flotteste du finner i hele Middelhavet. Skogkledde øyer med irrgrønne pinjetrær, lyden av sikader og små badebukter med smaragdgrønt vann lokker. Se informasjon om ferger mellom de store øyene på Jadrolinija sine sider. Hvis du skal til småøyene, spør på hotellet eller på turistinformasjonen i Dubrovnik.


  Overnatting i Dubrovnik

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid i Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Dubrovnik

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Dubrovnik

  Vi lander på Dubrovnik Flyplass (DBV) som ligger drøye 2 mil fra sentrum av Dubrovnik.