Flyr logo
Fly til Dubrovnik med Flyr

Fly til Dubrovnik

En av Adriaterhavets aller vakreste byer ønsker deg velkommen! Nydelige Dubrovnik har alt du ønsker deg på reisen, fra spennende historie og vakre bygninger til gode hoteller, fantastiske spisesteder og shopping samt førsteklasses strandliv.

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

  Alle priser er i NOK

  Dubrovniks gamleby

  Bak de gamle bymurene i Dubrovnik skjuler det seg en Europas best bevarte Middelalderbyer. Her går du praktisk talt i deler av filmsettet til den kjente serien Game of Thrones, på gatestein som er slipt ned av millioner av føtter gjennom århundrene.

  I dag er hele gamlebyen en bilfri sone, hvor koselige uterestauranter, souvenirbutikker og utallige iskremkiosker gjør livet svært så behagelig. På kveldstid om sommeren syder gamlebyen av liv, med konserter, gateteater og uteliv. Vårt stalltips er å besøke den lille baren Buza Bar rett på utsiden av bymuren ut mot sjøen. For å komme til denne baren må du finne en liten dør i muren. Spektakulær adkomst og en helt spesiell opplevelse å sitte mellom muren og havet en sen kveld.

  Øyloffing fra Dubrovnik

  Skjærgården utenfor Dubrovnik er noe av det flotteste du finner i hele Middelhavet. Skogkledde øyer med irrgrønne pinjetrær, lyden av sikader og små badebukter med smaragdgrønt vann lokker.
  Se informasjon om ferger mellom de store øyene på Jadrolinija sine sider. Hvis du skal til småøyene, spør på hotellet eller på turistinformasjonen i Dubrovnik.


  Flyr til Dubrovnik

  Vi lander på Dubrovnik Flyplass (DBV) som ligger drøye 2 mil fra sentrum av Dubrovnik.