Fly til Brussel med Flyr

Fly til Brussel

Er Brussel det mest underkommuniserte reisemålet for en tur fylt med eksepsjonell god mat, verdenskjent godt drikke og kulturelle opplevelser? I så fall er det veldig ufortjent. Fly med Flyr til Brussel og opplev hjertet av Europa.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  I hjertet av Europa

  EU er trolig det første du tenker på når du hører Brussel. Og jo, EU er en veldig viktig del av Brussel. Men Belgias hovedstad har mye mer å by på enn bare en guidet tur gjennom EUs maktkorridorer og viktige begivenheter på veien til et mer samlet Europa.

  Visste du for eksempel at Belgia har den fjerde høyeste andelen restauranter med Michelin-stjerner i hele verden, om man ser på antall innbyggere? Eller visste du at en av Eivind Hellstrøms absolutte favorittrestauranter, Comme Chez Soi, ligger i Brussel?

  Hvorfor bør du reise til Brussel med Flyr?

  • Perfekte flytider for en helgetur
  • Ikke bruk tid på transport, det er kort vei inn til byen
  • Eksepsjonelle matopplevelser
  • Verdens beste øl og verdens beste sjokolade
  • Arkitektur, kunst og kultur i verdensklasse
  • Rikelig hotellutvalg til rimelige priser i helgene
  • Kort avstand til resten av Europa

  Her er noen flere gode grunner til hvorfor en Brussel-tur bør stå på planen:

  Hva skal du spise?

  Brussel er kanskje best kjent for godt øl, fin sjokolade og Belgiske vafler, men utvalget er mye større enn som så. Koselige kneiper på hjørnet går hånd i hånd med eksklusive restauranter med opptil flere stjerner i Michelin-guiden. Prisnivået er også noe lavere enn hva man typisk ser i andre storbyer.

  Hvor ellers kan du reise?

  Brussel er et perfekt utgangspunkt for videre reise i Europa. Man kommer seg raskt og effektivt til flere av landene i Benelux, og med gode togforbindelser kan man være kreativ og gjøre unna flere reisemål på to-do listen.

  Overnatting i Brussel

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid i Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Brussel

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Brussel

  Vi flyr til Brussels Airport (BRU). Herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum, med både buss, tog og taxi.