Flyr logo
Fly til Bodø med Flyr

Fly til Bodø

Fly til Bodø og utforsk Nordlands største by, Helgelandskystens innfallsport og hjem for et av Norges mest spennende museer. Bodøs beliggenhet gjør byen til et spesielt godt utgangspunkt for å utforske både fjell og hav.

Bestill Flyr-billetter til Bodø

Bestill Flyr-billetter til Bodø

Juni 2022 - Sep 2022
  Alle priser er i NOK

  Opplev Saltstraumen

  En virkelig stor opplevelse venter like utenfor sentrum, i form av Saltstraumen. Det er skikkelig imponerende å se hvordan sjøen blir til en elv, med malstrømmer og skikkelig drag på riben. Flere av ribturene starter ved Hurtigrutekaia, perfekt som en oppladning hvis du flyr inn til Bodø på morgenen og skal om bord på Hurtigruta nordgående med avgang om ettermiddagen.

  Saltstraumen

  Saltstraumen er en mektig opplevelse, spesielt fra båt!

  Helgelandskysten

  Helgelandskysten er en relativt ukjent perle sammenlignet med med Lofoten. Lei bil og kast deg ut på opplevelsesreise langs snirklete veier som følger den brokete kystlinjen. Hvis du likte TV-serien Himmelblå kan du se fram til mange herlige opplevelser som garantert framkaller nynning på låta fra TV-serien.

  Muligheter for fritids- og sportsaktiviteter er det omtrent overalt. Spør på den lokale kaféen, bensinstasjonen eller turistinformasjonen etter råd. Vårt stalltips er at en hyggelig samtale med lommekjente ofte leder deg inn på langt mer spennende turer og opplevelser enn utenlandske guidebøker.

  Fra Helgelandskysten

  Helgelandskysten byr på mange vakre opplevelser.

  Ski og alpint

  Om vinteren er alpinmulighetene supre i store deler av Nordland. Randonee-entusiaster har utallige muligheter i de mange fjellene, også i relativt kort avstand fra Bodø by. Skarmoen Alpinpark er det nærmeste alpinsenteret til Bodø mens Vestvatn alpinanlegg ligger drøye sju mil fra sentrum.

  Finn fram slalomskiene

  Med Smart-billett kan du ta med to kolli bagasje, for eksempel koffert og slamomski.

  Saltdal

  Autentiske opplevelser i ekte natur! Slående vakkert landskap venter deg i Saltdal. Reisen fra Bodø er omtrent 8 mil og tar 1 tim og 20 minutter med tog fra Bodø.

  Saltdal har nasjonalparker og er spesielt egnet for deg som er friluftsinteressert. Legg turen til Ingeborgfossen som ender i Botnvannet. Ingeborgfossen er et kraftig fossestyk på 1.5 km. Fossen er aller mest spektakulær om våren.

  Om du i tillegg har litt interesse for historie er området en innertier. Her finner du blant annet Blodveismuseet hvor du kan høre historier om krigsfanger fra Den andre verdenskrig. Det er også et gammelt tuberkulosesykehus i dalen.

  Rago nasjonalpark, Sørfold kommune

  Salten er et skikkelig friluftseldorado. Rago Nasjonalpark en en av hele fem nasjonalparker i Salten.

  FOTO: Otto Magnus Evenstad

  Flyr til Bodø

  Vi lander på Bodø Lufthavn. Flyplassen i Bodø ligger rett ved sentrum. Det er gangavstand fra flyplassen til sentrum og til Hurtigrutekaia.

  Kommer du hit på vinteren kan det nok være greit å ta buss eller taxi om du har med deg mer enn bare håndbagasje.

  Sulitjelma

  Sulitjelma ligger i Fauske, snaut halvannen times kjøring fra Bodø.

  FOTO: Otto Magnus Evenstad