Flyr logo

Fly til Billund

Billund er flyplassen alle barn drømmer om å lande på - minst én gang! Legoland, Wow-parken og flere andre temaparker gjør Billund til et herlig reisemål for hele familien. Billund er også et godt utgangspunkt for å se mer av Danmark.

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

  Alle priser er i NOK

  Legoland

  Vi går rett på sak. De aller, aller fleste som lander på Billund Lufthavn og som ikke skal på jobb, skal til Legoland. Parken åpnet i 1968 og har siden den gang bare vokst både i størrelse og i antall besøkende. Her finner man alt fra kjente landemerker fra hele verden bygget i Lego, via Ninjago simulator og Safari-tur på Afrikas savanne til skumle spøkelseshus og pulsøkende berg-og-dalbaner. Heldigvis har Flyr barnebilletter helt frem til man fyller 16 år...

  Sett av minst en dag i parken. Det er nesten umulig å rekke alt, uansett hvor god man er på planlegging.

  Legoland har også et stort utvalg av overnattingsmuligheter.
  Hotel Legoland ligger nærmest parken, og tilbyr temarom fra bl.a. Friends, Ninjago og Lego Movie. Har du en sjørøver i familien, så har de rom som innfrir de forventningene også.

  Et litt lenger steinkast unna finner man Legoland Castle Hotel, et fortryllende slott hvor man kan bo på et av de 142 rommene som tilbys av kongen og dronningen av landet Legoland.

  En 10-minutters spasertur unna parken finner man Legoland Holiday Village, en komplett ferieby med liv og røre for både liten og stor. Velg mellom temaene Ville Vesten, Pirat, Indianer eller camping når du bestiller rom eller hytte.

  Bryggen i Bergen, på Legolandsk vis!

  Odense

  Har man leiebil på Danmarksferien, åpner mulighetene seg. Vi anbefaler en tur over Lillebæltsbroen og videre til Odense på Fyn, fødestedet til den danske forfatteren Hans Christian Andersen.

  Besøk museet som gir et innblikk i hans historie, og rusle litt rundt i gatene til du finner hans barndomshjem og skole.

  Odense er en "ræt trivelig" by, med mange koselige kafeer, trange gater og hyggelige restauranter. Byen har også en prisvinnende dyrehage, Odense Zoo, med anslagsvis 2 000 ulike dyr, vel verdt et besøk!

  Aarhus

  Lillebroren til København med kule kafeer, trivelige uteserveringer langs kanalen og med tittelen som europeisk hovedstad i bagasjen. Aarhus er et sted de aller, aller fleste vil trives.

  Sørg for at du får med deg "Den Gamle By", et fantastisk friluftsmuseum og en vandring tilbake i tid med hest og kjerre, gamle håndverkstradisjoner og ting du både har glemt og husker fra historietimene på skolen.

  Parker fylt med moro og opplevelser

  En drøy halvtimes kjøretur fra Aarhus finner man Djurs Sommerland, Nordens største i sitt slag. Kåret til Nordens beste sommerland fire år på rad og med Dinosaurland, Safaribussen, Jungle Rally, Grisebasserne og "Tigeren" som vant Thrill ride of the year award i 2019, er det noe for enhver smak her.

  Legger du på et kvarter i kjøretid, så havner du i Ree Park Ebeltoft Safari. Her kan du bli med på en ekte Land Rover Safari blant Afrikas dyr, eller ta toget med Amerika Expressen og se dyrene fra den nord-amerikanske prærien. Vil du ha det lille ekstra så booker du en Night Explorer, og sover i en trygg hytte ute på Afrikas savanne med neshorn og sjiraffer rett utenfor.

  Flyr til Billund

  Vi flyr til Billund Lufthavn (BLL). Det går en rekke offentlige bussruter til og fra flyplassen, og flere av disse korresponderer også med tog i nærliggende byer.

  Legoland, med både parker og hoteller, ligger like ved flyplassen og en "Taxa" som danskene sier, tar ca 5 minutter fra dør til dør.

  Dersom du skal farte litt rundt i Danmark, vil vi anbefale å leie en bil. Det er fine veier, korte avstander, mange steder å oppdage og du kan få oppleve mer av hvor "dejlig det er at være norsk" i Danmark.

  Gøy for både voksne og barn i Legoland!