Fly til Billund

Billund er flyplassen alle barn drømmer om å lande på - minst én gang!

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Billund er et supert reisemål for hele familien

  Legoland, Wow-parken og flere andre temaparker gjør Billund til et herlig reisemål for hele familien. Billund er også et godt utgangspunkt for å se mer av Danmark.

  Overnatting i Billund

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Flybilletter til Billund

  Vi flyr til Billund Lufthavn (BLL). Det går en rekke offentlige bussruter til og fra flyplassen, og flere av disse korresponderer også med tog i nærliggende byer.

  Legoland, med både parker og hoteller, ligger like ved flyplassen og en "Taxa" som danskene sier, tar ca 5 minutter fra dør til dør.

  Dersom du skal farte litt rundt i Danmark, vil vi anbefale å leie en bil. Det er fine veier, korte avstander, mange steder å oppdage og du kan få oppleve mer av hvor "dejlig det er at være norsk" i Danmark.