Flyr logo
Fly til Berlin med Flyr

Fly til Berlin

Tysklands hovedstad Berlin er sannsynligvis verdens mest liberale og anti-autoritære storby. Berlin har plass til alle, fra fashionistas til pønkere og bohemer. Berlin er en herlig by å besøke, en by som åpent tar deg i mot og viser deg det beste av tysk kultur. Fly til Berlin du også, og utforsk det byen har å by på.

Bestill Flyr-billetter til Berlin

Bestill Flyr-billetter til Berlin

  Alle priser er i NOK
  TV-tårnet i Berlin

  TV-tårnet er et av Berlins nyere landemerker

  Boblende, befriende Berlin

  Berlin er bare en kort flyreise unna Oslo. Nå har byen også endelig fått ny hovedflyplass, med togforbindelse til sentrum. Vel framme i den tyske hovedstaden oppdager du fort at Berlin er en riktig stor by.

  Mens mange kanskje forbinder Paris med romantisk ferie, er Berlin på mange måter en by som er mer hipp og kul enn romantisk. De vestre delene av Berlin er de dyreste områdene av byen. Her finner du luksusgatene og kjedebutikkene. I det østre Berlin er gentrifiseringen i ferd med å innhente noen av bydelene. Her finner du uansett mange vintagebutikker, alternative spisesteder og tyske kneiper.

  Honnecker og Bresjnev kysser

  Legendariske motiver preger gatekunsten i Berlin.

  Bydelene du må besøke

  Bydelen Mitte ligger, som navnet antyder, i hjertet av Berlin. I tillegg til kjente steder som Alexanderplatz, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz og Riksdagen finner du også en mengde kule utesteder, restauranter og butikker her.

  Charlottenburg er Berlins chice bydel, med luksusbutikker og de dyreste boligene. Charlottenburg Slott er verdt et besøk, spesielt om sommeren.

  Friedrichshain-Kreuzberg er Berlins mest flerkulturelle bydel. Da overrasker det kanskje ikke at dette også er et skikkelig matmekka? I Bergmannstrasse kan du nyte deilig drikke på en av de mange barene eller spise en av byens beste kebaber.

  Prenzlauer Berg regnes av mange som det hyggeligste området i Berlin. Stilen er lett bohemsk, noe som passer bydelens mange kunstnere og studenter godt.

  Kreuzberg

  Vakre fasader i Kreuzberg

  Her bor du

  Hvis du ikke vet hvor du skal bo i Berlin har vi noen tips til deg her: Området rundt Riksdagen er først og fremst et businessområde. Supert å bo i om du er på jobb i Berlin. Om du er her på helgetur vil du kanskje heller bo i områder med mange butikker og spisesteder.

  Rundt Kurfürstendam er det mange hoteller og rett ved Wittenberger Platz ligger det store KaDeWe, Berlins kanskje mest kjente magasin.

  Ved Alexanderplatz ligger det en del rimeligere hoteller. Området passer best for yngre reisende som ønsker et rimelig sted å bo.

  Kreutzberg er stedet for deg som vil bo midt i den bohemske delen av Berlin. Street art, alternative kaféer, spenstige kunstustillinger og rimelige overnattingsmuligheter tilbys her.

  Charlottenburg er et av Berlins mest fornemme områder. Her finner du merkebutikker, dyre hoteller og fancy restauranter. Et besøk på Charlettenburg Slott fra 1700-tallet bør også stå på programmet.

  Charlottenburg Slott

  Vakre Charlottenburg Slott

  Flyr til Berlin

  Vi lander på Berlins nye hovedflyplass Flughafen Berlin Brandenburg øst for sentrum. Vi benytter Terminal 1.

  Det går tog direkte til sentrum samt til byer som Dresden og Rostock direkte fra Terminal 1.