Fly til Berlin med Flyr

Fly til Berlin

Tysklands hovedstad, Berlin, er sannsynligvis verdens mest liberale og anti-autoritære storby. Berlin har plass til alle, fra fashionistas til pønkere og bohemer.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Jan 2023 - Apr 2023
  Alle priser er i

  Berlin kan by på et vidt spenn opplevelser

  Berlin er en herlig by å besøke, en by som åpent tar deg i mot og viser deg det beste av tysk kultur. Fly til Berlin du også, og utforsk det byen har å by på.

  Overnatting i Berlin

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Berlin

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Berlin

  Vi lander på Berlins nye hovedflyplass Flughafen Berlin Brandenburg øst for sentrum. Flyplassen er stor så vi anbefaler deg å beregne godt med tid.

  Vi benytter Terminal 1. Det går tog direkte til sentrum samt til byer som Dresden og Rostock direkte fra terminalen.

  TV-tårnet i Berlin

  TV-tårnet er et av Berlins nyere landemerker