Fly til Bergen med Flyr

Fly til Bergen

Bergen er ganske sikkert Norges mest kjente by i utlandet, berømt for Bryggen, fisketorget og som startpunkt på mang en ferie i de norske fjorder.

Bestill flybilletter

Bestill flybilletter

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bergen er startpunktet for mang en Norgesferie

  Bergenserne er såvisst stolte av sin egen by, definitivt ikke uten grunn! Fly til Bergen og opplev den kjente byen du også.

  Overnatting i Bergen

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Bergen

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Bergen

  Flyr lander på Bergen Lufthavn Flesland. Den absolutt enkleste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum på er med Bybanen. Denne går helt inn til sentrum og stopper rett ved Torgallmenningen. Det er også bussavganger fra Flesland samt taxiholdeplass.

  Reiser du fra Bergen?

  Her ser du hvor vi har direktefly fra Bergen.