Flyr logo
Fly til Bergen med Flyr

Fly til Bergen

Bergen er ganske sikkert Norges mest kjente by i utlandet, berømt for Bryggen, fisketorget og som startpunkt på mang en ferie i de norske fjorder. Og bergenserne er såvisst stolte av sin egen by, definitivt ikke uten grunn! Fly til Bergen og opplev den kjente byen du også.

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

Mai 2022 - Aug 2022
  Alle priser er i NOK

  Stoltest, flottest og mest populær

  Bergen by er full av sjarmerende trehus, trange smug, spennende butikker og gode spisesteder. Hvis du er glad i uteliv har også Bergen mye å by på, fra små, intime kaffebarer til en bra klubbscene.

  Bergen, Fløibanen og Ulriken

  Bergen by har virkelig mye fint å by på. Avslappende langhelg eller sju fjell? Bergen byr på begge deler. Fløibanen bringer deg raskt opp i bymarka, med nydelig utsikt over Bergen og Askøy. Turen ned igjen til byen går gjennom vakker natur før du møter på de første husene. Til slutt kommer du inn i de eldste delene av Bergen, med vakre trehus. Du ender opp på den berømte Bryggen hvor det er godt med steder for energipåfyll. Fjellet Ulriken har fått ny gondolbane, nå med plass til 50 personer per gondol.

  Fløibanen

  Fløibanen på vei opp fra sentrum

  Festspillene i Bergen

  Festspillene, som arrangeres i overgangen mai/juni er byens virkelig store festival. Festspillene tiltrekker seg store verdensnavn innen klassisk musikk. I de senere årene har festspillene utvidet repertoaret med flere sjangre. Hovedscenen for spillene er Grieghallen, oppkalt etter Bergens mest berømte innbygger. Det arrangeres også konserter i Griegs hjem Troldhaugen.

  Det skal godt gjøres å finne noe som er mer norsk enn en tur inn i fjordene akkompagnert av et av stykkene til Edvard Grieg.

  Troldhaugen

  Troldhaugen, Edvard Griegs vakre hjem.

  FOTO: Visit Bergen/Edvard Grieg Museum

  Voss

  Fra Bergen til Voss er det 1 time og 15 minutter med tog. Voss har et fantastisk skitilbud om vinteren, og om sommeren arrangeres blant annet Ekstremsportveka. Voss er ikke bare kjent for sport. Du vil kanskje ikke tro det, men her inne, blant vestlandske fjell, ligger et hotell som har verdens kanskje beste vinkart. Park Hotell Vossevangen fikk utmerkelsen "Verdens beste vinkart" av magasinet "World of fine wine" i 2020. For 3. året på rad har hotellet fått utmerkelse for å ha Norges beste vinkart.

  Tøffe tak på veiene rundt Voss

  Tøffe tak på veiene rundt Voss

  FOTO: Rapha/Fjordnorway.com

  Reis inn i fjordene fra Bergen

  Unn deg et fjordcruise mens du er i Bergen! Fra vestlandshovedstaden har du tilgang til det aller beste av de norske fjordene. Fjordene står på UNESCOs verdensarvliste og er den største turistattraksjonen i hele Skandinavia! Både Hardangerfjorden og Sognefjorden kan nås fra Bergen. Vi kan varmt anbefale båttur fra Bergen til Flåm, Flåmsbana til Myrdal og Bergensbanen tilbake til Bergen eller Oslo.

  Aurlandsfjorden

  Aurlandsfjorden er én av fjordene du kan oppleve på et fjordcruise.

  FOTO: Harald Hansen/Visit Norway

  Flyr til Bergen

  Flyr lander på Bergen Lufthavn Flesland. Den absolutt enkleste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum på er med Bybanen. Denne går helt inn til sentrum og stopper rett ved Torgallmenningen. Det er også bussavganger fra Flesland samt taxiholdeplass.