Fly til Barcelona

Barcelona ligger nordøst i Spania, 16 mil fra grensen til Frankrike. Barcelona er regionhovedstad i Catalonia, en del av Spania med eget språk og stor grad av selvstyre.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Storbyferie og badeferie på samme tid

  Barcelona er et perfekt reisemål uansett om du ønsker deg storbyferie eller noen dager med sol ved sjøen.

  Overnatting i Barcelona

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Barcelona

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Barcelona

  Vi flyr til Barcelona International Airport (BCN) (terminal 2). Flyplassen ligger 13 kilometer sørvest for Barcelona sentrum og har gode forbindelser inn til byen. Barcelona er en travel by og du bør beregne god til flyplassen hvis du har avreise rundt rushtid.

  Sagrada Família

  Barcelonas mest kjente bygg; Sagrada Família.