Flyr logo
Fly til Athen og opplev historiske steder med Flyr

Fly til Athen

Akropolis og greske guder, gyros og retsina. Athen er et mikro-Hellas, med en herlig miks av nytt og gammelt. I tillegg er byen innfallsport for alt fra øyhopping til spennende reisemål i innlandet eller langs den lange kysten.

Bestill Flyr-billetter

Bestill Flyr-billetter

  Alle priser er i NOK

  Det historiske Athen

  Akropolis er selve sentrum av det historiske Athen. Et besøk på Akropolis-høyden er obligatorisk for alle som ikke har vært i Athen før. Det er mektige dimensjoner over de gamle templene med Parthenon-templet som det største og mest kjente. Dette templet er synlig fra store deler av Athen og er vakkert opplyst om kvelden.

  Hvis du er i Athen i den varmeste tiden av sommeren anbefales det å besøke Akropolis om morgenen før den mest intense varmen setter inn.

  Akropolis

  Øyer nær Athen

  Athen, med havnene Rafina og Piraeus, har fergeforbindelser med et utall øyer i det greske arkipel. Om du trives med å reise med sekk på ryggen er øyhopping en perfekt ferieform. Tradisjonelt har det vært mange unge som drar på øyloffing, men stadig flere voksne ser gleden i å reise uten en fast plan og slenger sekken på ryggen også.

  Flyr til Athen

  Vi lander på Athen Internasjonale flyplass (ATH). Flyplassen ligger 35 kilometer fra sentrum av Athen. Det tar rundt tre kvarter med bil eller taxi til sentrum utenom rush, og ca 1 time med tog.