Fly til Athen og opplev historiske steder med Flyr

Fly til Athen

Akropolis og greske guder, gyros og retsina. Athen er et mikro-Hellas, med en herlig miks av nytt og gammelt.

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  En attraksjon i seg selv

  Å gå rundt i Athen er nesten som å gå i et museum. I tillegg er byen innfallsport for alt fra øyhopping til spennende reisemål i innlandet eller langs den lange kysten. Athen, med havnene Rafina og Piraeus, har fergeforbindelser med et utall øyer i det greske arkipel. Om du trives med å reise med sekk på ryggen er øyhopping en perfekt ferieform.

  Overnatting i Athen

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Athen

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Athen

  Vi lander på Athen Internasjonale flyplass (ATH). Flyplassen ligger 35 kilometer fra sentrum av Athen. Det tar rundt tre kvarter med bil eller taxi til sentrum utenom rush, og ca 1 time med tog.