Fly til Alicante, Costa Blanca med Flyr

Fly til Alicante

Alicante har vært elsket av nordmenn gjennom generasjoner. Smak på navn som Benidorm, Alfaz del Pi og Torrevieja, så skjønner du fort at du har kommet til et område som er kjært for mange nordmenn!

Velg når du vil reise

Velg når du vil reise

Feb 2023 - Mai 2023
  Alle priser er i

  Bli bedre kjent med Alicante

  Alicante ligger i den spanske regionen Valencia. Selv om Alicante ligger et godt stykke nord for Málaga, er faktisk temperaturen høyere her om vinteren. Det er kanskje derfor så mange nordmenn har kjøpt feriebolig i regionen.

  Overnatting i og rundt Alicante

  Booking.com tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden over. Velg hvor du ønsker å bo og bestill overnatting i samme slengen som du bestiller flybilletter, så er det eneste som gjenstår å telle ned dager til avreise.

  Spar tid på Tax Free

  Ved å forhåndsbestille dine taxfree-favoritter med Klikk & Hent, kan du spare rikelig med tid når du reiser til eller fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Produktene vil stå klare for henting i ferdigpakkede poser.

  Full frihet med leiebil

  Rentalcars.com lar deg bestille leiebil på titusenvis av steder verden over. Finn tilgjengelige biler på reisemålet og bestill din leiebil nå.

  Siste værmelding for Alicante

  På yr.no får du siste værmelding for de kommende dagene. Sjekk hvordan været blir på reisemålet ditt!

  Flybilletter til Alicante

  Flyr lander på Alicante-Elche lufthavn - på NAT-terminal. Dette er den største flyplassen i Alicante-området.